Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler

Vefat edenler
    2 Ocak 2012
    Vefat edenler

        1- Borazanlar Mahallesi sakinlerinden İzzet ve Nevzat Soner'in babası, Müveddet Soner'in eşi, Merhum Bekir Soner'in ağabeyi; Abdullah SONER vefat etmiştir. Cenazesi bugün  Borazanlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mezarlığı'nda defnedilecektir.

         2- Seben halkından Osman Kıraç'ın eşi, Tarım İl Müdürlüğü'nden emekli Lütfiye Keser, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Öğretmenlerinden Gülşen Oğuz ve Merkez Bankası Uzmanlarından Mustafa Kıraç'ın anneleri; Fatma KIRAÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'nda defnedilecektir.

        3- Belediye eski Başkan yardımcılarından Merhum Sami Esen'in ablası, Cemil Demir, Hasbiye Yiğit, Nurhan Gülmez, Merhum İsmail Kazak'ın annesi; Samiye KAZAK vefat etmiştir. Cenazesi Karacaağaç'ta öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.  

        4- Mengen halkından Pakize Demir'in eşi, Emekli Öğretmen Satılmış DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'nda defnedilecektir.

       5- Sağlık Mahallesi halkından Muzaffer Soyaydın'ın eşi, Nezaket SOYAYDIN vefat etmiştir. Cenazesi Sağlık Mahallesi Küplüce Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Çömlekçiler Köyü'nde defnedilecektir.

    • akgün demir7 Ocak 2012 . 22:37

      Büyükbabam SATILMIŞ DEMİR'in cenazesine katılan tüm akraba, dost, komşu ve yakınlarımıza teşekkür ederiz. Allah hepimize sabır versin.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak