Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Baro, saldırıyı tel'in etti

Baro, saldırıyı tel'in etti
    20 Aralık 2011
    Baro, saldırıyı tel'in etti

         Bugün Gerede'de yaşanan Avukat Yusuf Renkli'ye silahlı saldırı olayının ardından Bolu Baro Başkanı Gazanfer Günler yazılı bir açıklama yaparak olayı tel'in ettiklerini belirtti.    
          Günler'in açıklaması şöyle;
          "20.12.2011 günü saat 12.00 sıralarında, Gerede Adliyesi'nde; Baromuz Avukatlarından Avukat YUSUF RENKLİ silahlı saldırı sonucu yaralanmıştır.
          Zanlı, olay öncesi telefonla tehdit ederek Yusuf Renkli'den para sızdırmak istemiştir. Red cevabı alınca eylemi gerçekleştirmiştir.
          Atış mesafesi, hazırlığı; dikkate alındığında öldürme kastıyla hareket ettiği anlaşılan zanlı ilk atış sonrası araya giren fiziki engel sebebiyle öldürme eylemini tamamlayamamıştır.
         Adliye binasında güvenlik zaafı vardır. XRAY cihazı yoktur. Daimi görevli polis memuru yoktur. Bu zaaf, suç eğiliminde olanları özendirmekte, imkan yaratmaktadır. Bu nedenle güvenlik zaafının acilen çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz.
         Adalete ve hukuka İnanmayan; Avukatların hakikati aramada Adalet hizmetinde olduğunu bilmeyen veya anlamayan saldırgan ve bu düşüncedekileri tel'in ediyoruz.
         Bilinmelidir ki Avukatlar her şeye rağmen hak ve adalet yolunda yürümeye devam edeceklerdir. Meslektaşımıza geçmiş olsun diyoruz."

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz. Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak