Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolulu Bürokratlar piknikte bir araya geldiler

Bolulu Bürokratlar piknikte bir araya geldiler
    26 Eylül 2011
    Bolulu Bürokratlar piknikte bir araya geldilerBolulu Bürokratlar piknikte bir araya geldilerBolulu Bürokratlar piknikte bir araya geldiler

         Bolu Belediyesi tarafından Gölcük'te düzenlenen piknikte Bolulu bürokratlar, Bolu protokolü ile bir araya geldi.

        Ankara'dan 100'ün üzerinde katılımla gerçekleşen pikniğe Bolu'dan da Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Ömer Eru, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yamantürk, İhsan Ağcan, Emine Davarcıoğlu, İlçe Belediye Başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye personeli katıldı.

        "Bolu'yu geleceğe taşıma noktasında ciddi adımlar atıyoruz" 

        Programda ilk olarak Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelinin hazırladığı yemek ikramı yapıldı.

        İkramın ardından bir açılış ve hoş geldiniz konuşması yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu ile bütünleşen Bolu'yu Ankara'da bürokraside en iyi şekilde temsil eden sizlerle değişik mekanlarda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Şunu söyleyebilirim ki sizlerle bir arada olmak bizleri çok mutlu ediyor. Bu gün dünyanın en güzel mekanlarından birisi olan Gölcük'te sizlerle beraberiz. Allah nasip ederse önümüzdeki dönem içerisinde burada küçük bir otel olacak. Bu otel sayesinde de buraların işletmesi düzelecek. Aynı zamanda da Karacasu'dan buraya kadar da teleferik hattı gelecek. İnşallah bu teleferik hattıyla da Kartalkaya'ya kadar giderek Bolu'nun güzel orman ve doğasının seyri sağlanmış olacak. Bolu'yu geleceğe taşıma noktasında ciddi adımlar atıyoruz. Sizde her Bolu'ya gelişinizde Bolu'nun farklılaştığını göreceksiniz" dedi.

         Özcan, "Bolu insanı %100 dürüst davranan bir insan topluluğuna sahip"   

        Başkan Yılmaz'dan sonra bir konuşmada Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şube Başkanı Özer Özcan Yaptı. Ankara'da ki Boluluları bir araya getiren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ederek söze başlayan Özcan, "Bu güzel coğrafyada bu güzel insanlar daha güzel, daha verimli bir Bolu meydana getireceklerdir. Ancak Bolu son günlerde ekonomik olarak Türkiye'nin en iyi vilayetlerinden biri olduğu şeklinde bir bilgi ile çalkalanıyor. Keşke bu gerçek olsaydı. Öyle sayıldığından dolayı kalkınmada öncelik alamadık. Fakat bu niçin böyle oldu? Çünkü Bolu gerek istihdamda, gerekse mali bildirimlerde %100 dürüst davranan bir insan topluluğuna sahiptir. Diğer bir ifadeyle istihdamda Türkiye'de üç de iki kaçak varken, mali unsurlarda yarı yarıya kaçak varken Bolu'da kaçak olmazsa elbette Bolu en zengin iller arasında geçer. Fakir kalması dolayısıyla desteklenmemesinin zararını da bizler çekeriz" dedi.

         Şimşek,"13'üncü kez bir aradayız"  

        Ulaştırma Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Zeki Şimşek'te, "Bolu ile Ankara arasında kaynaşma pikniklerimiz, kaynaşma yemeklerimiz giderek yaygınlaşarak bu gün 13'üncü buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Bu kıvılcımın büyüyerek çoğalmasına vesile olan Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'ı kutluyor ve çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Bülent Diçtürk'de söz alarak vakıf çalışmaları ve tertipledikleri gün ve gecelerle ilgili katılımcılara bilgiler verdi.

       "Hemşerilik bağlarımız her geçen gün daha da güçleniyor"   

        Son olarak Vali Yardımcısı Ömer Eru'da , "Gölcük Türkiye'nin en güzel yerlerinden birisi. 120'yi aşkın göl ve göletimiz var. Yaylalarımız var. Bolu'da ne isterseniz onu yapabilecek olanağı bulabiliyorsunuz. İlçelerimizde eskiden gelen gelenekler halen daha yaşatılıyor. Belediye Başkanlığımızın, Valiliğimizin ve ilçe belediyelerimizin oluşturdukları bu çalışmalarla hemşerilik bağlarımız daha da güçleniyor" dedi.

        Konuşmaların ardından Bolu Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından davetlilere bir gösteri sunuldu. Gösterilerin ardından Ankara'da ki Bolulular ve Bolu Protokolü tarafından Gölcük turu yapıldı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak