Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Havuz pismiş demediler, sıcakta serinlediler

Havuz pismiş demediler, sıcakta serinlediler
    27 Temmuz 2011
    Havuz pismiş demediler, sıcakta serinlediler

         Çepni Köyü'nde bulunan Akkayalar traventerlerinin kirli havuzu, sıcaktan bunalan bazı vatandaşları serinletmek için çare oldu.  
         Bolu'da, sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar kendilerini Akkayalar travertenlerinde kirli havuza attı. Gençler ve çocuklar havuzdaki kirliliğe aldırmadan serinlemenin tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 33 dereceye ulaştığı Bolu'da, sıcaktan bunalan vatandaşlar mesire ve ormanlık alanlara giderek serinlemeye çalıştı. Çepni Köyü'nde bulunan Akkayalar travertenlerinin üst kısmında bulunan havuz sıcaktan bunalanların uğrak yeri oldu. Havuzun kirliliğine aldırmayanlar suya girerek serinlemeye çalıştı. İl Özel İdaresi'nde görevli kişiler ellerine aldıkları filelerle suyun üzerindeki pislikleri temizlemeye çalıştı. Görevliler havuzun içine giremeyince suda bulunan bir kişi fileyi alarak havuzun orta kısımlarındaki pislikleri temizleyerek, su yılanlarını topladı. Çocuklar havuzun içinde şişme simitlerle yüzerek eğlenirken, bazı vatandaşlar ise çimlerin üzerine yatıp güneşlendi.

     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak