Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Efsane futbolcumuz Sinan vefat etti

Efsane futbolcumuz Sinan vefat etti
    16 Temmuz 2011
    Efsane futbolcumuz Sinan vefat ettiEfsane futbolcumuz Sinan vefat etti

         Boluspor'un ve hatta Türkiye liglerinin gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu diyebileceğimiz Sinan ALAYOĞLU 62 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.

        1972-1974 yılları arasında Boluspor'da forma giyen Sinan ALAYOĞLU, Allah vergisi futbol yeteneği ile Türkiye'ye gelmiş geçmiş en klas futbolcu olarak belleklerde yer etmişti. Milli takımda da oynayan Sinan'ın bu denli yetenekli oluşunun yanında, tam aksine istikrarsız oluşu nedeniyle, futbol hayatı uzun sürmemişti.    

          Bolusporumuz'da bir döneme Aydın- Sinan -Çetin isimleri ile damga vuranlardan biri olan Sinan ALAYOĞLU, daha sonra Beşiktaş'a transfer olmuştu.

         Dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Sinan ALAYOĞLU İstanbul Kadıköy Sahray-ı Cedit Camisi'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından Ümraniye Mezarlığı'na defnedilecek.

         Sinan'la son konuşan Muharrem Hoca oldu

         Edindiğimiz bilgiye göre, Boluspor Genel Koordinatörü Muharrem Demirel, dün akşam saatlerinde Sinan Alayoğlu'nu arayarak Boluspor'un açılışına davet etti.

         Muharrem Hoca, Sinan Alayoğlu vefat etmeden önce son kez konuşanlardan biri oldu.  

    • Engin oztulga17 Ocak 2024 . 16:12

      Can Bartunun bile çok beğenip övdüğü atletik bir golcü idi mekanı cennet olsun.
    • Ertan 3 Haziran 2021 . 20:53

      Alla c.c rahmet etsin, Trabzonludur. Ortaokuldan arkadaşımdı.
    • İbrahim Köksal16 Kasım 2016 . 23:55

      Allah rahmet eylesin. Türkiye' de gelmiş geçmiş yerli futbolcuların en iyilerinden birisiydi. Boluspor'a da memleketimin takımı Kırşehirspor'dan transfer olmuştu. Boluspor'dan sonra transfer olduğu Beşiktaş'ta Sinan Tezcan ikilisi harikalar yaratmıştı.
    • Galip Üstün14 Kasım 2014 . 01:53

      Çok büyuk yerli yetenekti geldigi sezon 1.devre sonlarinda takimin degismezi oldu Vefa ve Samsun maclarinda 4gol atti Sabri Dinoya kuzey kaleye son dak larda attıği frikik golu muhteşemdi gol kralliğini kaçirdi rcd kupasinda Iran a milli maçta gol atmişti ışiklar ıcinde yat. 14 AN 573 PLK araci ile 1978 li yillarda İst da karşilaşmistim .
    • Akın Aydın11 Şubat 2014 . 11:06

      Sevgili rahmetli SINAN abimin mekanı cennet olsun işaallah seni seven RAMİLİLER ve ailem adına bu mesajı yazıyorum  dün akşam rahmetli babamla olan resimlerini annem gösterdi çok duygusal anlar yaşadık ALLAH ( Rahmetli Sinan abimin ve Rafet babamın mekanlarını cennet eylesin ) geride kalan ailesine Allah sabır versin   Saygılarımla
    • Ahmet Özdemiroğlu3 Ocak 2014 . 20:44

      İyi bir Beşiktaşlıyım, çocukluğumun kahramanıydı. 1974 yılında TSYD kupasında Fenerbahçe'ye attığı 3 golü ömrümce unutamam. Cennet mekanı olsun, çok çok sevdiğim bir futbolcuydu.
    • Nail kılıç18 Haziran 2013 . 23:28

      Ben sinanı 1970-1972 yıllarında kırşehirsporda oynarken seyredenlerdenim çok iyi bir insan, muthiş bir forvet,iyi bir futbolcuydu.ışıklar içinde yatsın.
    • Tayfun Akşahin23 Ekim 2011 . 23:00

      Bakırköy den komşumuz sinan ağabeyi 25  seneye yakın bir zamandır görmemekteydim.Kendisini internet üzerinden arayıp hasret gidermek için uğraşırken vefat haberini yeni öğrendim ve şok oldum. ailesinden hatırladığım babası rahmetli celal amca ve kardeşi semra abla vardı annesinin ismini unuttum. Tüm hayatta kalan kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun sinan ağabey sen bir efsaneydin
    • Selin Saraç21 Temmuz 2011 . 20:31

      Babam için yazdıgınız guzel yorumlar ve başsaglıgı dilekleriniz için ailecek çok tesekkur ederız.
    • idris aytar18 Temmuz 2011 . 13:22

         Vay koca SINAN vay,Allat gani gani rahmet eylesin,kederli ailesine ve Boluspor camiasina bas sagligi dilerim,mekani cennet olsun.Rahmetli futbolu biraktiktan sonra da Bolu'yu ve Boluspor'u hic unutmadi.Gezdigi,gördügü yerlerde ne kadar gelecek vaat eden futbolcu varsa Bolu'ya gönderdi.Ruhuna El Fatiha,Amin
    • rahmi güngör16 Temmuz 2011 . 20:26

      ANKARADA İKAMET EDEN BİR BOLULU OLARAK BABA SİNAN ALLAH RAHMET ETSİN GERİDE KALAN ALAYOĞLU AİLESİNİN FERTLERİNE SABIRLAR DİLERİM.




    • Cumhur Bandakcioglu16 Temmuz 2011 . 18:53

      Allah rahmet eylesin...Mekani Cennet olsun!
    • nevzat16 Temmuz 2011 . 18:50

      Boluspor seyircileri Sinan'ı seyredenler/seyredemeyenler diye ikiye ayrılır..Ben iyi ki 1. gruptanım...
      Müthiş yetenekti... Mekânı cennet olsun........
    • ismail özsahin16 Temmuz 2011 . 17:52

      sevgili Sinan ALAYOGLU abimizin BOLUSPORUMUZA BOLUMUZA  gecmisinde futbol heyacani yasatan  abimize ALLAH Rahmet eylesin mekanini cennet eylesin ALLAH taksiratini af eylesin AHIRETZE INTIKAL etmis cümle gecmislerimizin mekanlarinida günahlarini af eylesin, kederli ailesine bassagligi ve sabirlar dilerim

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çalışmak, neşeli olmak, çeneyi sıkı tutmak, işte sana başarı.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak