Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler

Vefat edenler
    14 Temmuz 2011
    Vefat edenler

         1- Karaçayır Mahallesi sakinlerinden, merhum Mustafa ve Hikmet Gülses'in kızı, Atatürk Lisesi Başmüdür Yardımcısı merhum Emin Gülses ve anahtarcı Adnan Gülses'in ablası Vural Akalın'ın eşi; Sevim AKALIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Büyük Camii'de kılınacak  ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler  Mezarlığı'na defnedilecektir.


          2- Ketenler Köyü sakinlerinden, Hüseyin Namdar'ın eşi, Hasan ve Sefer Namdar'ın annesi, Musa, Hacer, Seher, Sezer, Hüseyin, Sema Namdar'ın babaannesi; Ayşe NAMDAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Sümer Mahallesi Merkez Camii'nde okutulacak Mevlid-i Şerif' in ardından, kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

         3- Ankara'da Mengenli Murat ve Aşçılar Kıraathanesi Sahibi Namık Kemal ERGİN vefat etmiştir. Cenazesi Mengen Demirciler Köyü'nde öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

        4- Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü'nde Öğretim Görevlisi olarak çalışan Dr. Muhsin KARAŞ geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenazesi 15.07.2011 Cuma günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak ikindi namazı sonrasında Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecektir.

    Öğr.Gör.Dr. Muhsin KARAŞ'ın cenaze töreni için 15 Temmuz 2011 tarihinde saat 14.00'de Ankara'ya Eğitim Fakültesi önünden araç kaldırılacaktır.

        5- Mengen Gökçesu Kayışlar Köyü sakinlerinden Akif Yıldırım'ın eşi, Boluspor Kulübü'nün aşçısı İlhan Yıldırım, İrfan, Ahmet ve Burhan Yıldırım'ın anneleri; Mübeşşire (Selver) YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi 15.06.2011 tarihinde Cuma namazından sonra Kayışlar Köy Mezarlığı'nda defnedilecektir.


    • Mahmut İskenderoğlu15 Temmuz 2011 . 18:49

      MERHUME SELVER YENGENİN EBEDİYETE SON YOLCULUĞUNA KATILAMADIĞIMDAN DOLAYI BAŞTA HAYAT ARKADAŞI AKİF AMCAMDAN VE ÇOK SEVDİĞİM ABİLERİMDEN ÖZÜR DİLEYORUM ALLAH RAHMET EYLESİN KEDERLİ AİLESİNE ALLAH SABIRLAR VERSİN MEKANI CENNET OLSUN
    • cenap ozel14 Temmuz 2011 . 23:00

      Muhsin Hocama çok uzuldum... Hocama allahtan rahmet diliyorum. sevenlerine ve yakınlarına da sabır diliyorum...
    • umran topcu14 Temmuz 2011 . 15:49

      sevim ablaya tanridan rahmet diler, vural enistenin ve gulses ailesini acilarini paylasir sabirlae dilerim. umran topcu
    • Cemil AYDIN14 Temmuz 2011 . 14:03

      Başta yakinen tanıdığım Dr.Muhsin KARAŞ olmak üzere tüm vefat edenlere Allah'tan rahmet geride bıraktıklarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak