Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

SPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacak

SPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacak
    24 Mayıs 2011
    SPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacakSPA Otelimiz turizmde Bolumuz'un yüzakı olacak

          Bolu'nun Termal merkezi Karacasu Beldesi'nde, 5 Yıldızlı Gazelle Resort SPA Otel açıldı. Otelin, Termal suyun kullanıldığı 5 bin metrekarelik SPA merkezinde her türlü terapi odalarının yanı sıra sauna, hamam ve banyolar bulunuyor. SPA merkezinde Balili masözler görev yaparken, konuklar balkonlarında bulunan jakuzinin keyfini çıkarabiliyor. Otelin sahibi Halit Ergül, 20 milyon dolara mal olan otellerinin Türkiye'nin en büyük SPA merkezine sahip olduğunu söyledi.

          Turizm alanında Bolu'nun öncü müteşebbislerinden Massar Murtezeoğlu'nun damadı Halit Ergül'ün Bolumuza kazandırdığı yeni Gazelle Resort SPA Oteli, resmi açılışı yapılmadan müşterilerin akınına uğramaya başladı.     

         Karacasu Beldesi'nde meşe ormanları içerisindeki 150 dönüm arazi üzerine yapılan 5 Yıldızlı Gazelle Resort SPA Otel kapılarını konuklarına açtı. Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal Otel'in sahibi Halit ve Emine Ergül çiftinin yaptırdığı otel, 4 yıl önce projelendirildiğinde tek blok olarak planlandı. Ancak otelin yapılacağı arazinin ortasında bulunan 309 yıllık meşe ağacının kesilmemesi için 1 milyon Dolar harcanarak proje yenilendi. Meşe ağacı otelin ortasında kalarak iki blok halinde yapıldı. 165 oda 400 yatak kapasiteli otel, SPA merkezinin de tamamlanmasıyla birlikte kapılarını konuklarına açtı.

         Termal suyun kullanıldığı otelin 5 bin metrekarelik SPA merkezinde Hamamlar Sokağı olarak adlandırılan bölümde Türk hamamı, Rus saunası, ailelerin ve konukların yararlanabileceği banyolar bulunurken, kristal, tuz, kum, saman, aromaterapi odaları, macera duşu, bio sauna gibi bölümler, açık ve kapalı havuzlar bulunuyor. SPA merkezinde Bali'den gelen masöjzer görev yapıyor. Otelin her türlü konfora sahip odalarında ise konuklar balkonlarında bulunan jakuzinin keyfini de çıkarabiliyor.

         Halit Ergül, otelde konuklara her türlü lüksü ve zevki verebilmek için tüm ayrıntıyı düşündüklerini söyledi. Ergül, "Otelin yapılacağı araziyi satın aldığımızda karşımıza meşe ağacı çıktı. Otel tek blok olarak yapılacaktı fakat meşe ağacını kesmemek için 2 blok yaptık. Bu bize 1 milyon dolara mal oldu. Ağaç otelin tam orta kısmında duruyor. Ancak, ağacın altında keyif yapmak her şeye değer" dedi.

         Ergül, Türkiye'nin en büyük SPA merkezine sahip olduklarını kaydetti. Ergül, "SPA merkezimizde her türlü terapileri, hamam ve saunaları yaptık. 5 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük SPA merkezine sahibiz. Meşe ormanları arasındaki otelimizde konuklarımız doğa ve sağlığı bir arada bulacak. Konuklarımız burada 10 yaş gençleşecek" diye konuştu.
     
     
     

    • durmuş çelik26 Mayıs 2011 . 07:25

      ergül ailesine ve bolumuza hayırlı uğurlu olsun.bodrumdan selamlar
    • passiflora25 Mayıs 2011 . 15:58

      hayırlı uğurlu olsun.. Y.Yıldız.. böyle bir yeri halka açık mı yapsalardı.. :))) ilaaahi! :)
    • Y.Yıldız25 Mayıs 2011 . 10:19

      Hayırlı olsun diyorum. Güzel bir tesis, seçkin kesime hitap eden kaliteli bir merkez.Ancak bizim gibi orta direk vatandaşların sadece resimleriyle yetinmek zorunda olduğu bir yer.Örnek bir kaç fiyat! İsveç masajı:120 TL,kese:30 TL, hamam:100 TL,hafta içi tek oda:270 TL. Bize ne düşüyor;Sadece fotoğraflar.
    • Rahmi ÇETİN25 Mayıs 2011 . 09:21

      Sayın Halit Bey (Arkadaşım) Cenabı Allah Yolunu açık ve daim eylesin.Yeni yatırımlar yapmaya da devam..............

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak