Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bir yıl boyunca yaptıklarını sergiliyorlar

Bir yıl boyunca yaptıklarını sergiliyorlar
    24 Mayıs 2011
    Bir yıl boyunca yaptıklarını sergiliyorlar
        Bolu'da, çalışmalarını, Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Resim Atölyesi'nde sürdüren 1. grup resim üyeleri, son bir yılda yaptıkları eserleri sergilemeye başladı. 4 Haziran'a kadar açık kalacak olan sergide 60 eser bulunuyor.
        Bolu Sanat Merkezi'ndeki serginin açılışına, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Namdar ve sanatseverler katıldı.
    Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, bu merkezin çok önemli işler gerçekleştirdiğini söyledi. Yılmaz, şunları kaydetti: "İnsanların, içindeki güzellikleri dışarıya vurmalarını sağlıyor. Ben bu sanatçıları gördükçe gurur duyuyorum. Bundan önce de arkadaşlarımızın resim çalışmalarını izlemiştim. Şu anda bir sezon içerisindeki 17 arkadaşın yaptığı çalışmaları göreceğiz. Burada biz boş vakitlerimizi güzel uğraşlarla değerlendirmiş oluyoruz ve içimizdeki güzellikleri dışarıya yansıtıyoruz. İnşallah zaman içerisinde bu çalışmalar çok daha iyi noktalara gelir. Önümüzdeki dönemde hat ve benzeri konularda da çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Bu merkez oldukça iyi bir işlev görüyor. Bu işlevde de buraya en çok sahip çıkan bayanlarımız. Bundan dolayı da gurur duyuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum."

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak