Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Boluspor'da sessiz bekleyiş

Boluspor'da sessiz bekleyiş
    25 Nisan 2011
    Boluspor'da sessiz bekleyiş

        Boluspor'da yönetim kurulu üyeleri, bu akşam yapacağı toplantıda Teknik Direktör Levent Eriş'in istifa kararını değerlendirecek.
        Ligde 3 haftadan bu yana galibiyete hasret kalan ve şampiyonluk umutlarını yitiren Boluspor'da zor günler yaşanıyor. Deplasmanda Akhisar Belediyespor'a yenilerek hem şampiyonluk umudunu yitiren hem de ilk 6 potasından çıkan Kırmızı-beyazlı takımda tartışmalar başladı. Akhisar Belediyespor yenilgisi sonrası yönetim kuruluna istifa dilekçesini veren Teknik Direktör Levent Eriş, sessizliğe büründü. Hedeflerinden bir bir uzaklaşan Kırmızı-beyazlı takımda yönetim kurulu toplantısı beklenmeye başladı. Boluspor yönetimi, bu akşam yapacağı toplantıda Levent Eriş'in istifa kararını masaya yatıracak. Eriş'in istifasının kabul edilmesi durumunda takımın başına kimin geçeceği ise merakla bekleniyor.

    • Remzi KIRICI26 Nisan 2011 . 01:18

           Adam gördü ilk altının da olmayacağını, onun için KAÇTI. Takımın ilk altı umudu olsa Levent Eriş kovsan gitmezdi. Herşeyi bitirdi. Sezon boyunca takımda devamlılık hiç olmadı. Herkes gerçeği söyledi, yazdı. Yalakalar hariç. Fakat yönetime anlatamadık. Şu anda iki forfetimiz olan Burak ve Yaser formsuz. Devre arasında gönderdiğimiz Emrah ve Ferdi 31nci haftada rakip takımlara gol attılar. Acaba Burak ve Yaser kaç haftadır gol atamıyorlar ???? Levent Eriş takımı kuşa çevirerek gidiyor. Gelecek teknik direktöre hiç bir şey bırakmayarak gitti. Sene başında söyledik: " O gidici, biz kalıcıyız" diye.
    • aylacelik25 Nisan 2011 . 19:40

      ACİL OLarak kulup çaycısıda gönderilmeli yoksa bu köstebeklikle daha büyük başarısızlıklarda imzası  OLaCAK  İLGİLİLERE DUYRULUR
    • halil ibrahim eren25 Nisan 2011 . 13:49

      ben 3maclık hic bir sey talep etmeden bolu spora yardım etmek  istiyorum H.ibrahim selamlar  

    • nejdet uçak25 Nisan 2011 . 13:25

      akılsız başın ceremesini ayaklar ceker. gec kalındı.kücük şehir günaydın.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak