Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

MHP, Bahçeli'ye hazırlanıyor

MHP, Bahçeli'ye hazırlanıyor
    20 Nisan 2011
    MHP, Bahçeli'ye hazırlanıyorMHP, Bahçeli'ye hazırlanıyorMHP, Bahçeli'ye hazırlanıyorMHP, Bahçeli'ye hazırlanıyorMHP, Bahçeli'ye hazırlanıyorMHP, Bahçeli'ye hazırlanıyorMHP, Bahçeli'ye hazırlanıyor

         MHP Teşkilatı bir taraftan seçim gezilerini sürdürürken, bir taraftanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 27 Nisan günü Bolu'da yapacağı miting hazırlıklarını yürütüyor. MHP Teşkilatı, Bolu Mitingi öncesi için gerekli çalışmaların yapılması için düzenlenen toplantıda görev bölümü yaptı.

        "Ülkenin bölünemez bir bütün olduğunu herkese gösteriniz"
    12 haziran seçimi kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP adaylarının durağı bu kez Organize Sanayi esnafı oldu. Organize'deki fabrikaları tek tek ziyaret eden adaylar, sıkıntılarını, isteklerini ve görüşlerini dinleyerek açıklamalarda bulundular. Adaylardan Murat Yapıcı burada yaptığı kısa konuşmalarında; "Tek başına iktidar olmak için buradayız, Sizler için varız, ülkenin geldiği durumu hepimiz görüyoruz, benim vicdanın el vermedi ve adaylığımı ortaya koydum. Sizlere yıllarca hizmet ettim ve bundan sonrada siyasetçi olarak hizmet edeceğim. 12 haziranda, karar anında ve kader anında ülkenin bölünemez bir bütün olduğunu herkese gösteriniz" diyerek, 12 Haziran'ın kader anı olduğunu bir kez daha hatırlattı. 
     
          Çorumlular Derneği'ni ziyaret
     
          MHP Milletvekili adaylyarı, İl ve İlçe teşkilatları ile birlikte Çorumlular Derneği'ni ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Fikret Kısar ve dernek üyeleri, MHP milletvekili adaylarını görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Çorumlular Derneği Başkanı ve üyeler adaylara çalışmalarından bahsettiler. Milletvekili adayları, Çorumlular Derneği'ne çalışmalarında başarılar diledi. Adaylara seçimlerde başarılar dileyen Başkan Kısar" Ülkeyi bölen ve vatana ihanet eden partilerin ziyaret tekliflerini geri çevirme kararı aldık. Bu nedenle sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz" şeklindeki ifadeleri MHP adaylarını sevindirdi. Ziyaret bitiminde hatıra fotoğrafı çekildi. Dernek Başkanı ve üyeler MHP milletvekili adaylarına seçim öncesi ziyaretleri ve 12 haziran seçimleri için başarılar diledi.
     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çok söyleyen değil, çok iş yapan yöneticeye muhtaçsınız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak