Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Yapıcı; "Üç gündür kaygıyla izliyoruz"

Yapıcı; "Üç gündür kaygıyla izliyoruz"
    2 Nisan 2011
    Yapıcı; "Üç gündür kaygıyla izliyoruz"Yapıcı; "Üç gündür kaygıyla izliyoruz"

        MHP Bolu İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Milletvekili aday adayları gazetemizi ziyaret ettiler. 
        MHP Vekil Adayı Dr. Yapıcı, son üç günden beri Türkiye'de yaşanan olayların altını çizerek; "Ülkemizin geleceğinden halkımız artık endişe duymaya başlamıştır.  Bunları hep birlikte kaygı içinde izliyoruz. ‎2002 deki sıfıra yakın terörle teslim aldıkları Türkiye'yi getirdikleri nokta budur. Türk milleti adına karar veren mahkeme kararını tanımayıp yırtan milletvekili, emniyet güçlerini tokatlayan milletvekili ve ucu açık süreçle çözeceğini söyleyen bir iktidar. Elinizi vicdanınıza koyun. Bunların vebali var. Çocuklarımıza ve şehitlerimize vereceğimiz hesabımız var. Ülkemiz maalesef iyiye gitmiyor. Toplumu günden güne germeye devam ediyorlar" dedi.

         Bu seçim Türkiye'nin kaderini belirleyecektir
       Türkiye'de ve ilimizde demokrasinin, hukukun üstünlüğünün, barış ve kardeşliğin bu noktalara getirildiği bir ortamda 12 Haziran'da yapılacak olan seçimler Türkiye'nin geleceği açısından çok büyük önem taşımaktadır. Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan bu seçimlerde halkımız tercihini yaparken çok iyi düşünmelidir. 12 Haziran seçimlerinde bu gidişata dur demek için MHP çatısı altında herkesin güç birliği yaparak birleşmesi gerekiyor" dedi.

        
         Biz muhaliflerin yanında olacağız
         Türkiye'de hiç bir dönem olmadığı kadar basının besleme haline getirildiğini söyleyen Yapıcı; "bunlara boyun eğmeyen muhalefet eden basının da, ezilerek susturulduğuna veya yok edildiğine şahit olduk. Biz bunların yaptıklarının aksine, muhalefet eden basını besleyeceğiz. Biz muhaliflerle birlikte varız. Muhalifleri sindirerek, Hakaret ederek, susturarak, kötüleyerek suçlayarak bir yere varılamayacağının bilincindeyiz. Çünkü muhalefet olmazsa biz de yanlışlarımızı göremeyiz. 
         Biz, Türkiye Cumhuriyeti'de demokrasimizi geliştirmek için iktidara gelmek istiyoruz. İnsan haklarının, insanlarımızın tümü için var olduğunu göstermek için, Türkiye'yi hep beraber yönetmeye talibiz. Biz herkesi kucaklamaya hazırız" dedi.

        Yapıcı'dan ayak üstü boğaz muayenesi
        Ziyaret sırasında Gazetemiz Sahibi Kamuran Alagözoğlu'nun oğlu Erdi'nin öksürdüğünü gören Milletvekili Adayı Dr. Murat Yapıcı, ayak üstü Erdi'yi muayene etmeden edemedi.

    • Ali Murat Alaoğlu6 Nisan 2011 . 12:52

      Aziz dostum.12 Haziran Milletvekili genel seçimlerinde Mhp den aday adayı olduğunuzu öğrendim.Allah yar ve yardımcın olsun. Ülkem adına, Memleketim Bolu adına sizleri tebrik ediyor, dürüstlüğünüz, çalışkanlığınız, vakur ve onurlu haysiyetli tutum ve davranışlarınızla işte Milletvekilimiz diyebileceğimiz adam gibi adamm Dr.MuratYAPICI
    • bahtiyar kandemir4 Nisan 2011 . 12:31

      Sarslan Kardeşim. Atatürk: " Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır!" demişti. Ben vatanımızın çıkarlarını savunan herkesle beraber olurum. Yanlış gördüğüm politikaları kendimce eleştiriyorum. Peygamberimizin de : "Vatan sevgisi imandandır ." diye hadisi var.  Benim bu haber için yazdığım yorumlarda gerçek payı yok mu?
    • Sarslan4 Nisan 2011 . 09:33

      Bahtiyar Kandemir! rengin nedir bilmiyorum ancak her haberin altında ortamı germek için çamur at izi kalsın mantığı ile yorum yazıyorusnuz.. chp haberi altında akp lisiniz, akp haberi altında mhp lisniz mhp haberi altında chp li oluyorusnuz.. kimsiniz ne yazdığınızı amacınızı biliyromusunz.. yoksa yorum kirliliğinden öte gitmiyor yazdıklarınzı.. kınıyorum.
    • vatandaş143 Nisan 2011 . 20:06

      Telekom satıldı,kötü mü oldu?Bolu Telekom MHP nin çiftliği olmuştu özelleştirilmeden önce.Bir aileden 4 kişinin çalıştığına şahidim.Nerden mi biliyorsun diyorsanız,ben Telekomda çalıştım.Özelleşmeden önce bolu telekomda 230 kişi çalışırken,şimdi 105 kişi çalışıyor.Yani 1 kişinin yapacağı işi 2 kişi ,hatta,2,5 kişi yapıyordu.Şimdi Telekomu babalarının çiftliği gibi gören o insanlar, özelleştikten sonra rahat cirit atamıyor.
    • Hayrettin Karaman3 Nisan 2011 . 18:59

      AKP'nin yanlış politikalarını desteklediniz. Bu yönde gerçek muhalefet olamadınız. Bolu'da fazla şansınız olmadığını düşünüyorum. CHP'ye başarılar diliyorum. Bu kez Kemal Kılıçdaroğlu en büyük sürprizi yapacak.
    • bahtiyar kandemir3 Nisan 2011 . 18:38

      Y.Altın kardeşim.Binlerce yıllık şerefli Türk Tarihinde başka bir devletin görevli memuru olduğunu otuz kez övünerek açıklayan bir lider yok! Oğlu yirmi gün paralı askerlik yapan lider yok. "Üçe kapatın." diyen bir lider yok. Irak'ın kuzeyinde caniler tarafından (ABD) kukla devleti ziyaret eden yok tu. Geçen hafta bu kural da yıkıldı. Kim gitti, hangi sömürücü, cani devletler sevinç çığlıkları attı bir araştır!
    • bahtiyar kandemir3 Nisan 2011 . 18:16

      AKP'nin kuyruğuna takılıp şu son teskereye neden evet oyu verdiniz? Caniler müslüman Libya halkına bomba yağdırırken vicdanınız sızlamayacak mı?
    • Y.Altın3 Nisan 2011 . 18:08

      M. Çelik sen yeterince "onure" etmişsin M. Yapıcı'yı. Bize gerek kalmadı. M. Yapıcı Halen şehitler üzerinden politika yapmaya çalışıyor. Olayın farklı boyutlarının olduğunu, olabileceğini siz düşünmüyorsanız biz düşünüyoruz.  Birilerinin, şehit cenazelerinden oy devşirsin denilmiş olabileceğini de düşünmüyor değiliz. Terörist zannedilerek vurulan askerlerimizi, kendi mayınımızla şehit edilen askerlerimizi, heronların hantepeyi seyrederken şehit olan askerlerimizi, Hatayda bir parti üyesininde karıştığı olay sonucu şehit olan askerlerimizi de düşünüyoruz.  
    • İBRAHİM3 Nisan 2011 . 18:01

      ENFLASYONU  EKMEK UNANLAYACAĞIN NORMAL GIDA ÜRÜNLERİNDE BENZİNDE VS VS DEĞERLENDİRM EK GEREKİYO HE BİDEE ŞU ANA KADAR SATTIKLARIYLA BURAYA KADAR GELDİLER SATACAKTA BİŞEY KALMADI BAKLIM NELER OLACAK BELKİ KUEY IRAĞA GİTME NEDENLERİ ORALARI SATMAKTI NE DERSİNİZ SİZ MURAT YAPICIYA KURBAN OLUN BOLU ADAYLARINDA ŞU ANDA EN DÜRÜST EN DÜZGÜN EN İŞ BECEREBİLECEK TEK İNAN O ŞİMDİYE KADAR 3 SIFIRDIDA NE OLDU BEN Bİ DEĞİŞİKLİK GÖREMEDİM TABİ YANDAŞLARI GÖRMÜŞTÜR O AYrı iikide yandaşı değiliz şükür olsun
    • vatandaş143 Nisan 2011 . 09:53

      DSP-MHP koolisyonunun iktidarda olduğu dönem ile,AKP'nin iktidarda olduğu dönemi karşılaştırıyorum.Yorum sağduyulu Bolu halkının.Yıllık(1 yıllık) enflasyon bir ara %147,1 olmuştu.(internetten araştırılabilir).Daha 9 yıllık enflasyon %147,1 olmadı.Enayi yerine ,koyduğunuz,Cahil dediğiniz bir AKP seçmeni var.Bu seçmen,size oy verecek mi acaba.Başka bir konu,sola destek veren bir MHP ye, kendi seçmeni bu seçimde ,oy verecek mi acaba? 12 Haziranda Boluda sürpriz olmaz. AKP:3-0
    • M.Celık3 Nisan 2011 . 00:55

      Mhp Bu dönem Herkezin sevdiği, saydığı, itibar ettiği, güvendiği, kendi Şehrinden çıkan son derece karakterli ve hekimliği döneminde de yıllırdır şehrimiz insanımıza sağlık hizmeti veren iyi bir insanı, Güvenilir, Sağlam, dürüst bir insanı Aday göstermiştir. Sn Seçmenler umarım bunu iye değerlendirirler. Mhp  Türkçü, İslamcı değerlerimizin yaşaması için Yıllarca mücadele veren, vatan için siyaset yapan ve politika üreten bir siyasi parti olduğuna göre. Seçmenler Murat Yapıcıyı Onure edemezler ise hiç bir şeyden şikayet etmemeleri gerekmektedir. işte size iyi bir aday. Dr. Murat YAPICI Bu güzel insanı desteklemeyeceksiniz de kimi destekleyeceksiniz. ?_ Saygılarımla

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak