Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler

Vefat edenler
    29 Kasım 2010
    Vefat edenler

        1- Fidan Perçin'in eşi, Abdullah, Kamil Perçin, Türkan Ekmekçi, Şükran Kaya, Fatma Tuncer'in babası, eski petrolcülerden, Kore Gazisi; Kemal PERÇİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Darıyeri , Hasanbey Köyü, Kulübe Yanı  Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra, Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

        2- Sandallar Mahallesi halkından, Sabahattin Yirmili'nin annesi, Sanayi esnafından Mehmet Acar'ın halası, Fikret Yirmili ve İbrahim Yirmili'nin babaannesi, Ahmet Toprak'ın kayınvalidesi; Lütfiye YİRMİLİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Sandallar Mahallesi Camii'nde okutulacak Mevlid-i Şerif'in ardından, kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra, Sandallar Mezarlığı'na defnedilecektir. 

        3- Bahçeköy ve sanayi halkından, Rıdvan, İsmail, İbrahim ve İsa Durak'ın dedesi; Ahmet DURAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Bahçeköy Camii'nde okutulacak Mevlid-i Şerif'in ardından, kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra, Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

        4- Seben Yuva Köyü halkından, Züfer, Tevfik, Çetin, merhum Şükrü, Hasan ve Arif Sınmaz ile Safiye Özçelik'in annesi; Fatma SINMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün, Seben Taşoluk Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra , Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

    Not: Vefat ilanlarınızı Bolu ve Bolu dışından mail yoluyla veya telefonla bizlere ulaştırabilirsiniz.  
    kamuran@bolununsesi.com 0374 212 88 66 - 0 532 257 25 79

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak