Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kıpkırmızı olan Boluspor'da ürküten tablo !

Kıpkırmızı olan Boluspor'da ürküten tablo !
    22 Kasım 2010
    Kıpkırmızı olan Boluspor'da ürküten tablo !
        Boluspor, 12 haftada 8 kırmızı kart görerek 4 sezon boyunca görmediği kart sayısına ulaştı.
        Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Boluspor'da, bir türlü istenen istikrar yakalanamıyor. Güngören Belediyespor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek iki hafta üst üste kazanan kırmızı beyazlı takım, Rize'de tökezledi. Öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 kaybeden kırmızı beyazlı takımda kart alarmı çalmaya başladı. Geride kalan 12 haftada tam 43 sarı kart gören Boluspor'da futbolcular 8 kez de kırmızı kartla takımlarını yalnız bıraktı. Geçen senelerde en az kırmızı kart gören takım olarak centilmenlik ödülünün sahibi olan Boluspor, ilginç bir istatistiği ortaya çıkardı. 2006-2007 sezonundan 2010 yılına kadar toplam 10 kırmızı kart gören Boluspor, 2010-2011 sezonunda ise geride kalan 12 haftada 8 kırmızı kartla korkunç bir tablo oluşturdu.
       Kırmızı-beyazlı ekip, 2006-2007 sezonunda 3, 2007-2008 sezonunda 3, 2008-2009 sezonunda 3 ve 2009-2010 sezonunda da 1 kırmızı kart görerek 4 yılda toplam 10 kırmızı kart gördü. Bu sezon ise 12 haftada 4 sezonluk kart limitine ulaştı.
    • sait saygı 23 Kasım 2010 . 23:35

      SAYIN BOLUSPORU YÖNETENLER  HOCA MI GİDECEK  YOKSA BAZI TOPÇULARIMI GÖNDERECEKSİNİZ NE YAPACAKSANIZ BİR AN ÖNCE YAPIN  YOKSA SİZ YÖNETİCİLERİN KREDİSİ BİTİYOR.  SİZLERDEN DAHA İYİ YÖNETECEKLERE BİR ŞANS VERİN. BU ŞEHRİN DAHA FAZLA TAHAMÜLÜ KALMAMIŞTIR.   SAYGILARIMLA.
    • necati sevinc23 Kasım 2010 . 21:52

      Gurbetteki bir Bolu lu olarak her sene Boluspor dan iyi bir sonucla ligi bitirmesini arzulamisimdir malesef olmuyor, sayin Kirici nin yorumuna katiliyorum ve desdekliyorum eger oyuncular 3 pas yapamiyorsa bu takim birak ilk 6 ya gigmesi sezonu kapatirlarsa mutlu olmak lazim.
    • yllmaz22 Kasım 2010 . 20:35

      dünkü maçtan bolusporlu ve bir futbolsever olarak utandım.bir takım ancak bu kadar rezil oynayabilir.vakit geç olmadan önlem alınmalı ve hesap sorulmalı.üç pas yapamayan ve topu tutamayan bir takım bir maç kazanır iki kaybader
    • Yorum Farkı22 Kasım 2010 . 16:10

      Dün akşam Rize maçında da gördük ki, hakemler kart konusunda bazen takımlara cömert davranabiliyor. İlk yarı en az 3 tane Rizespor'lu futbolcu kesin sarı kart görmeleri gereken pozisyonlarda, hakem sadece uyarmakla yetindi. Ama aynı pozisyonlar Boluspor'lu futbolcular tarafından yapıldığında, direkt kartını kullanmayı tercih etti. Bütün maçlarda da bu şekilde olmaktadır. Saygılarımla.
    • Remzi KIRICI22 Kasım 2010 . 16:07

      BOLUSPOR takımımız  istikrarlı değil, devamlılık yok. Büyük bir ihtimalle devre arasında yine teknik direktörümüz trasfer isteyecek ve biraz daha takımı borca sokacak, bu borçlar bizleri önümüzdeki senelerde sıkıntıya sokabilir.
         Sayın Levent Eriş: "Son sözü söylemedik" dedi, lütfen söylesin arkadan Adanaspor, Karşıyaka,Mersin İ.Y. hatta 5-0 yenerek küçümsediğimiz ve bu lige bu sene çıkan Tavşanlı Linyitspor geliyor ve sadece 2 puan yukarıdayız.  Hocamızın "İnadına şampiyonluk" ve "Bu takımı 13ncü 14ncü haftalarda görün" demişti, bekliyoruz.
          Eğer bir futbolcu, hakemin düdüğünden sonra topa vuruyorsa, "Ben sarı kart görmek istiyorum" demektir. Rakip takımın futbolcusuna arkadan çelme atarak düşürmek "Ben kart görmek istiyorum, bir hafta dinlenmek istiyorum" demektir. Bunları hayatta TV de bir defa futbol izleyen herkes biliyor. Bizim futbolcularımız bilmiyor mu?
           Ordu maçında olsun Rize maçında olsun takımız yerlerde sürünüyordu.  Rize maçında, 50-55 dakika bir takım defans yaparak 1-0 lık skor korunabilinir mi?  Rize kalecisi orta sahadan topu oyuna sokuyor. Bu takım bu kadar aciz duruma nasıl düşürülebilinir?

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak