Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Destek verene de, vermeyene de teşekkür

Destek verene de, vermeyene de teşekkür
    14 Kasım 2010
    Destek verene de, vermeyene de teşekkür

        Bank Asya 1. Lig'de Boluspor, 8 haftadır yenilmeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek, uzun bir aradan sonra üst üste ikinci galibiyetini aldı.
        Ligde son 8 haftada 7 maçını kazanan ve bir beraberliği bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bolu deplasmanında yenilgiyle tanıştı. Ev sahibi ekibin 1-0 kazandığı karşılaşma sonunda Boluspor camiasında bayram havası yaşanırken, konuk takım ise büyük üzüntü yaşadı. Karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede 10 kişi mücadele etmelerine rağmen kazandıklarını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Bugün burada kalabalık bir grup görüyorum. Bize destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum.
       Kazandığımız için mutluyuz. İlk yarıda bulduğumuz golle rahatladık. İkinci yarının neredeyse 35-40 dakikasını 10 kişiyle tamamladık. Bu konuda Fabiano'ya kızmamam mümkün değil. Tam oyunun hakimiyetini elimize geçirdiğimizde takımını yalnız bıraktı. Kazanmak gerçekten güzel. Ben, 10 kişiyle aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Şimdiden tüm İslam aleminin Kurban Bayramını da tebrik ediyorum" dedi.

       İyi futbol oynamazsan kazanamazsın  

       Hafta içinde oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Erol Azgın, oyuncularına sitem ederek, "8 haftadan sonra ilk kez kaybettik. İlk yarıda kötüydük. İkinci yarıda dengeyi sağladık. Oyun üstünlüğünü de ele geçirdik. Ancak iyi futbol oynamazsan kazanamazsın. Hafta içinde oynadığımız Beşiktaş maçının rehavetinden kurtulamadığımızı gördüm. Lig uzun maraton. Önümüzdeki maçlarda bu yenilgiyi telafi edeceğiz" diye konuştu.

       Kazandığımız için mutluyuz     

       Boluspor'un genç oyuncusu Doğan Altınkaya, kazanmalarının kendilerine moral verdiğini söyleyerek, "Geçen hafta deplasmanda Güngören Belediyespor'u farklı yenmiştik. Arkasından bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Üst sıraları hedefleyen bir takım olduğumuz için rakiplerimizden puanlar almamız gerekiyordu. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

         Boluspor camiası rehavete kapılmamalı

         Oyuna sonradan dahil olan Bolusporlu Alp Ergin ise, "Herkes maçı izledi. İkinci yarıyı neredeyse 10 kişi tamamladık. Kazanmak gerçekten güzel. Ama şunu söylemek istiyorum. Gerek taraftarlar gerekse de Boluspor camiası rehavete kapılmamalı" ifadelerini kullandı.

       

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bilgi insanı şüpheden, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak korkudan kurtarır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak