Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Cimnastik Federasyonu Bolu'da

Cimnastik Federasyonu Bolu'da
    14 Ekim 2010
    Cimnastik Federasyonu Bolu'da

       Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Atilla Örsel, Türkiye Cimnastik Federasyon Başkan Yardımcısı Tolga Akgün, Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Canpulat, Bolu Cimnastik Kulübü Başkanı aynı zamanda Onur Kurulu Üyesi Saip Garipoğlu ve Bolu Cimnastik İl Spor Dalı Temsilcisi Cumhur Özçelik Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen'i ziyaret etti.

        Cimnastik üzerine yapılan ve sohbet havasında geçen ziyarette, Çelen yaptığı konuşmada; cimnastikte hem takım, hem bireysel olarak başarılarının ortada olduğunu, Bolu'nun daha büyük başarılara imza atacağını belirtti. Cimnastik Federasyonu olarak da ilimize gösterilen ilgi için Örsel'e ziyaretlerinden dolayı  teşekkür eden Çelen, ortak çalışmalarının devam edeceğini ve Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmeyi hedeflediklerini ve Olimpiyatlarda madalya alacaklarını ifade etti.

        Cimnastik  Federasyon Başkanı Atilla Örsel ise; alt yapısı, tesis imkanları, yatılı merkezlerinin, antrenör kalitesi açısından ve Cimnastikte performans olarak başarılı sporcu yetiştiren Bolu'nun cimnastik açısından önemini vurguladı. Federasyonun hedefi olan FİG (Uluslar Arası Cimnastik Federasyonu) Bolu'yu kamp merkezlerinden biri yapmak istediklerini ve bu hedefi gerçekleştirmede Bolu'nun önemini vurguladı. Örsel; Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Dünya Kupası'nda ve 24. Uluslar Arası Boğaziçi Turnuvası'nda ülkemiz adına katılan sporcularımızın aldıkları başarılı dereceler ile dünyaya sesimizi duyurdukları için milli sporculara ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen'e, sporcumuz olarak böyle anlamlı bir göreve atanmasının federasyon olarak onları mutlu ettiğini ve Çelen'i evladı olarak gördüklerini belirten Örsel, Çelen'e ve sporculara teşekkür ederek konuşmalarını bitirdi.

        Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Atilla Örsel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ve beraberindeki heyet ile birlikte Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.

        Ziyarette Vali Özçimen'e cimnastiğe olan katkılarından dolayı teşekkür eden Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Atilla Örsel, hem genç hem de sporsever bir Vali ile tanışmanın kendisi için son derece memnuniyet ifade ettiğini belirtti. Bolu'nun cimnastikte başarılı olması nedeni ile hem sporcularını hem de Vali Özçimen'i ziyaret etmek için Bolu'ya geldiğini ifade eden Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Atilla Örsel, Vali İbrahim Özçimen'e "Sizin de düşünce ve tavsiyelerinizi alalım ki burayı biraz daha yüceltme imkanını birlikte arayalım" dedi.

        Vali İbrahim Özçimen de Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Atilla Örsel ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Sizleri burada görmekten gerçekten bende çok mutlu oldum. Başarılı olan çocuklarımızı ben de ziyaret etmiştim. Bizim Olimpiyat Şampiyonu çıkartmak için çok küçük yaşlarda bu çocuklarımıza el atalım bunları yetiştirelim denilmesi, Türkiye'nin sporda geldiği noktayı göstermesi açısından çok önemli bir göstergedir. Hangi çocuğumuzun ne alana ilgisi ve yeteneği varsa küçük yaşta onları alıp yetiştirmek ciddi devletlerin özelliğidir. Geldiğimiz nokta ile Türkiye'yi çok güzel günlerin beklediğini görebiliyorum. Biz gerçekten çok akıllı bir şekilde ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak