BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Müslümanlıkta Allah ile kul arasına girilmez

Müslümanlıkta Allah ile kul arasına girilmez
    9 Ekim 2010
    Müslümanlıkta Allah ile kul arasına girilmezMüslümanlıkta Allah ile kul arasına girilmezMüslümanlıkta Allah ile kul arasına girilmezMüslümanlıkta Allah ile kul arasına girilmez

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mudurnu ziyaretinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek, "Müslümanlıkta Allah'la kul arasına kimse girmez zaten. Ama birileri kendilerini yetkili görüyor. O birilerinden hepimizin çekinmesi ve bir köşeden dikkatle incelemesi lazım" dedi.
       CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Abant kampının ardından parti otobüsüyle  Mudurnu ilçesine geldi. İlçe girişinde otobüsten inen Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla selamlaşarak, Mudurnu Belediye Başkanı CHP'li Mehmet İnegöl'ü makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, daha sonra vatandaşlara hitap etmek için belediye binasının yanındaki düğün salonuna gitti. Düğün salonunda toplanan vatandaşlara hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan ve hükümeti eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Halk için çalışacağız. Halkımızın çilelerden kurtulması içir çalışacağız. Düşünün ki bir ülkenin başbakanı 'Her üniversite bitiren iş bulacak diye bir şey yok' lafını edebiliyor. Sizler çocuklarınızı daha iyi yaşam standartları için, iş bulmaları için üniversiteye gönderiyorsunuz. Sayın başbakan, herkesin çocukları senin çocukların gibi aynı şartlarda mı yaşıyor? Eğer birilerinin çocuğu ile senin çocuğun aynı şartlarda yaşıyorsa eyvallah. Ama eşit şartlarda değilse kusura bakma. Başbakanın oğlu bir dönem 'yurt dışında çalışacağım' dedi. Sonra gelip valinin gözetiminde askerlik yaptı. Uzun bir süre askerlik yaptı değil mi? Onun için vatandaşların bütün gerçekleri görmesi lazım" diye konuştu.
         Ülkenin dürüst siyasetçilere ihtiyacı olduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Allah aşkına bu ülkeye yurt dışından et ithal etmek yakışır mı? Ayıp değil mi? 10 milyar dolar para tarım ürünlerine verildi. Bunun 5 milyar dolarını köylüye versen, sadece Türkiye'yi değil dünyayı doyurur vallahi. Peki, biz 10 milyar doları neye veriyoruz? Yandaşlara veriyoruz. Dünyanın en verimli ovaları bizde olmasına rağmen Yunanistan'dan pamuk ithal ediyoruz. Kendi çiftçimiz var, her şeyimiz var. Ama akıllı siyasetçi lazım bize. Ülkesini, çiftçisini, memurunu seven siyasetçi lazım. Bu ülkenin her şeyi var ama ahlaklı siyasetçisi az. Siyasetçinin görevi halkını düşünmektir" dedi.
         İktidara yönelik eleştirilerine devam eden Kılıçdaroğlu, "Yeri gelince Müslümanlığı kimseye bırakmazlar. Öyle değil mi? Allah aşkına kul hakkı yemek günah değil mi? Neden ondan hiç bahsetmiyorlar. Yolsuzluk, yalan, dolan her şey var. Bunların çok güzel politikası var. Vatandaşın arasına girerler, din iman edebiyatı yaparlar. Köşeyi dönerler, han hamam sahibi olurlar. İşte bu soruyu sormamız lazım. Rahmetli Ecevit, 'Bu düzen değişmeli' derdi. Aynı tablo bugünde var. Değiştireceğiz. Ecevit derdi ki, 'Ne ezen ne ezilen, insanca hakça düzen.' Aynısını yapacağız. Bizim sloganlarımızı bile elimizden aldılar. Ecevit'in yüzde 42'lik oy aldığı dönemde 'Ak günler' vardı. Bizim Ak'ı aldılar kendilerine isim yaptılar. Sevsinler sizin ak'ınızı. Allah aşkına onlar ak mı kara mı? Onun için diyorum her şeyimizi götürüyorlar. İzin vermeyeceğiz. Yürüyenler yorulmazlar. Halktın iktidarını beraber kuracağız. Müslümanlıkta Allah'la kul arasına kimse girmez zaten. Ama birileri kendilerini yetkili görüyor. O birilerinden
    hepimizin çekinmesi ve bir köşeden dikkatle incelemesi lazım" ifadelerini kullandı.
        Toplanın sonunda, elektrik şirketindeki işten atıldığını öne süren bir kişi, Kılıçdaroğlu'ndan yardım istedi. Kılıçdaroğlu şahsı, partisinin İl Başkanı Tanju Özcan'a yönlendirdi.

    • gölge etme10 Ekim 2010 . 23:16

      Bolu'nun esas sorunu trafik, hava kirliliği ve musluklardan akan çamur gibi sulardır...
      Büyük İskender diyojene sormuş: benden ne istersin diye,diyojen cevap vermiş gölge etme başka ihsan istemem diye...
      Allah rızası için Bolu'nun trafik sorununu çözüyormuş gibi yapanlar dokunmayın Bolu'nun kavşaklarına yoksa adınız çıkacak Bolu'nun kavşaklarına.
      Hani tertemiz su akacaktı musluklardan içebilecektik.Bırakın içmeyi herhangi birşey yıkamaya korkuyoruz.Dokunmayın suyumuza.
      Hani doğalgaz gelince hava kirliliği kalmayacaktı. Denetimsiz hala yakılan kömürler.
      Lütfen dokunmayın kaldıramayacagınız ağırlığın altına girmeyin ezilirsiniz.
    • adamın biri10 Ekim 2010 . 14:24

      doğru söyleyeni 9(dokuz)ilçeden kovarlar...atın; meydan ak-lara kaldı.12 eylül de de asker-lerindi.onlar madara oldu ak-*lar ne olur onu zaman bilir.
    • Mengenli..10 Ekim 2010 . 12:47

      buda en sonunda dini imanı kullanarak siyaset yapmaya başladı..
    • zafer ay10 Ekim 2010 . 11:40


      Mudurnulular bu kafa ile giderse mudurnuya hiç yatırım olmaz-
      ne denmi daha önce akp vardı şimdi chp aradaki fark bu sizce mudurnuya yatırım yaparlarmı
    • S.A9 Ekim 2010 . 23:43

      Adam Haksız Beyler..

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çalışmak, neşeli olmak, çeneyi sıkı tutmak, işte sana başarı.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi