Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ak Parti Köroğlu Mahallesi'nde

Ak Parti Köroğlu Mahallesi'nde
    24 Ağustos 2010
    Ak Parti Köroğlu Mahallesi'nde
      Ak Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun, Milletvekilleri Metin Yılmaz, Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte Köroğlu ve Çıkınlar mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek referandumla ilgili vatandaşlara bilgi verdi.
      Ak Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun, referandum konusunda halkın bilgisinin az olduğuna dikkat çekerek "Vatandaşımız anayasa değişikliği konusunda bilgilendirildikten sonra gönül rahatlığı ile EVET diyecektir" dedi. 
    • M.Celık25 Ağustos 2010 . 03:43

      Sayın Milletvekilleri Fatih Metin ve Metin Yılmaz ile Akp İl Başkanı Sayın Ali Ercoşkun; Bugün Mahallemizi ikna ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Kendileri ile Yaklaşık 45 dakika oturduk, konuştuk, Tartıştık. Anayasa değişikliği ile ilgili Oyumun HAYIR olacağını açık Yüreklilikle Kendilerine ilettim. Oy vermiş bir seçmenin kendilerinden beklentilerini sıraladıktan sonra son derece düzeyli, saygılı bir yaklaşım içerisinde Hoş sohbet esnasında, Sn Fatih Metin'in çok saygılı. düzgün anlaşılabilir niteliği olan samimi Yönünü gördüm. Sn, Başkan Ali Ercoşkun'a küçük bir eleştiri Yaptım. üzüldüğünü gördüm. lütfen kusura bakmasın. Sayın vekillere ve Akp Bolu Kadrosuna, Melih Gökçek'in, Aytaç Durak ve diğerlerinin nasıl zenginleştiğini sordum.
    • S.A25 Ağustos 2010 . 01:25

      Şimdi, başkan gelmeden resimdeki mahal temizlendi. Hummalı bir çalişma sergilendi. Yoksa, orada belediyeye ait bir araç görmek. Çölde buzağı aramak gibi birşey. Yine resimdeki bölge hallaç pamuğu gibi yollar delik deşik toz duman. Fırsat bulunamadı asfalt dökülmesi için. Birde o mahallede pazar yeri var. Allah muhafaza pazarcılar tezgah açacak yer bulamıyor. Bir can alıcı nokta pazar yeri öyle önemli bir yere kuruluyor ki, ambulans, itfaiye oradaki sokakların hiçbirine giremez. Sorumlusu kim olur. Klasik Türkiye gerçeği ''kimse''.. Sayın belediye başkanım sizden tek isteğim ; lütfen şu şehrin ana damarları olan yollarımızı bir yapın. Daha ne zamana kadar sürecek bu eziyet. Yama yapmayın başkanım.. Direk yapın..
    • lutfi hayranoglu24 Ağustos 2010 . 19:18

      hayir   hayir  akpe  ye hayir  bolu mengenli hollanda

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşinin esiri olan insan, başkasının esiri olmaz

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak