Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Taşıma suyla susuz kalmamaya çalışıyorlar

Taşıma suyla susuz kalmamaya çalışıyorlar
    18 Ağustos 2010
    Taşıma suyla susuz kalmamaya çalışıyorlarTaşıma suyla susuz kalmamaya çalışıyorlarTaşıma suyla susuz kalmamaya çalışıyorlar
         Taşıma suyla değirmen döndürülmez ama, köyü susuz bırakmamak için elbirliği ile su taşıyorlar. Mudurnu İlçesi Örencik Köyü'nde şebeke suları akmayan köylüler bidonlara doldurdukları suları el arabaları ile taşıyor. 
         Aşırı sıcakların etkisiyle şebeke sularının seviyesinde yaşanan azalma nedeniyle Mudurnu'ya bağlı Örencik köyünün Orta Mahallesi'nde suların akmadığı bildirildi. Suların kesilmesiyle birlikte köylüler, içme sularını ve hayvanlarını sulamak için ihtiyaç duydukları suları bidonlarla köyün ortasında akan çeşmeden karşılıyor. Su doldurdukları bidonları, el arabaları ve omuzlarında evlerine taşıyorlar.
         Sularının akmamasından şikayetçi olan köylüler, suların akmaması dolayısıyla evlerinde hiçbir iş yapamaz olduklarını ifade ederek, "Banyo yapamaz, çamaşır yıkayamaz olduk. Hayvanlarımız susuz kaldı. Bu çaresizliğimiz konusunda yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.
     
    • cuma18 Ağustos 2010 . 16:00

      Bu köy sesini çıkarır mıydı(?) İlginçtir yolları da köyü de  düzensiz bakımsızdır. Hem de yıllar yılı hiç değişmez. Muhtarı da ne yapar nasıldır diye düşünür dururum ve okuyorsa bu yorumu sorarım (!)

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak