Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Tırnakçılıkla kuyumcudan altınları çaldılar

Tırnakçılıkla kuyumcudan altınları çaldılar
    6 Ağustos 2010
    Tırnakçılıkla kuyumcudan altınları çaldılarTırnakçılıkla kuyumcudan altınları çaldılarTırnakçılıkla kuyumcudan altınları çaldılarTırnakçılıkla kuyumcudan altınları çaldılar

        İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Aygündüz Kuyumculuk'tan tırnakçılık yöntemiyle altın çalındı. 
        Kolye almak istediklerini söyleyen 3 kişinin kuyumcuyu oyalayarak gerçekleştirdikleri hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yakalandı. Yaklaşık 8 bin liralık altın çalan kişilerle ilgili işlem başlatıldı.
        Olay, İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulanan Aygündüz Kuyumculuk'ta meydana gelen olayda; Aygündüz Kuyumculuk'un sahibi Cemalettin Aygündüz, 30 yaş civarında olan 3 kişinin kolye almak amacıyla dükkana geldiklerini söyledi. Giyimlerinin normal olduğunu, hal ve hareketlerinden şüphelenmediğini kaydeden Aygündüz, olayı şöyle anlattı: "Üzerinde Ayetel Kürsi olan kolye sordular. Ben de '5–6 tane var' dedim. Eşim vitrinden tabla çıkarttı. Onlara bakıyorlardı. Arkada oturan bir tanesi, 'Ağabey, illa gel sen bak, eski yazıdan biz anlamayız.' dedi.   Erzurumlu olduklarını, İstanbul ve Bolu'ya mal getirdiklerini söylediler. Canlı hayvan ticareti ile uğraştıklarını, köylerinde besihaneleri olduğunu anlattılar. Samimi davranıyorlardı. 'İlla sen beğeniver' diyerek sürekli olarak ikisi beni yanına almaya çalışıyordu. Bir tane kolye beğendiler. Ardından bana 'Bir tane de zincir beğeniver' dediler. Bu esnada 'İlla şu olsun, bu olsun mu?' diyerek beni oyalıyorlardı. Bir tanesi, 'Biz seni çok sevdik, bir adres verelim, gelirseniz uğrarsınız' dedi. Hanım kağıt kalem verdi. Bu kişi adres yazmaya başladı. Bu esnada öbürleri beni 'Bu zincir mi olsun, şu zincir mi olsun' diyerek yanlarına çağırdı. Bunlar oyalama taktiğiymiş. O süre içerisinde adres yazan kişi kolunu sokarak yaklaşık 8 bin lira civarındaki altını alarak cebine koymuş. Ayrıca kolyeyi alarak çıktılar. Biz hırsızlık olduğunu sonradan anladık, şikayetçi olduk." 

      Hırsızlık anları kuyumcuda bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

       

     

     

     

      

    • S.A8 Ağustos 2010 . 18:41

      Haberi habertürk tv'de gösterdi. Geçmiş olsun..
    • polat bozacı8 Ağustos 2010 . 13:53

      GEÇMİŞ OLSUN...!

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak