Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kazalara neden olan üniversite yolu yapılıyor

Kazalara neden olan üniversite yolu yapılıyor
    5 Ağustos 2010
    Kazalara neden olan üniversite yolu yapılıyorKazalara neden olan üniversite yolu yapılıyor

        Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, üniversitenin Karaköy mevkiindeki kara yolunun yapım çalışmasının 5 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.
       Prof. Dr. Coşkun, rektör yardımcılarıyla birlikte AİBÜ Rektörlüğü Senato Salonu'nda basını bilgilendirme toplantısı düzenledi. Rektör Prof. Dr. Coşkun, 2005'te projesi onaylanan ancak yapımına başlanılamayan üniversitenin Karaköy mevkiindeki karayolunun yapım çalışmasına yaklaşık 1 ay önce başlandığı bilgisini verdi. 5 ay içerisinde çalışmaların tamamlanacağını kaydeden Prof. Dr. Coşkun, "Yaklaşık 5 ay sonra yol asfaltlanacak. Çevre düzenlemesi yapılacak. Böylelikle bu mevkide yaşanan kazalar da ortadan kalkacak." dedi.


        REKTÖR YAPACAKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI

       Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapacakları çalışmaların bazıları hakkında bilgi verdi.

       Prof. Dr. Coşkun'un verdiği bilgiye göre, Diş Hekimliği Fakültesi klinikleri hizmete açılacak. Fakülte binasının proje hazırlıkları sürüyor, gelecek yıl inşaatına başlanması planlanıyor.

       Güzel Sanatlar Fakültesi'ne ve Yabancı Diller Yüksekokulu'na gelecek yıl öğrenci alınması planlanıyor. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Okulu bünyesinde 2 bölüm faaliyete geçecek. Yeni birimlerin açılmasına devam edilecek. Gelecek yıl Mengen ilçesine Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'ne ve Göynük ilçesi için açılan programlara öğrenci alımı planlanıyor. Prof. Dr. Coşkun sunum sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı.
     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak