Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vali; "Abant rüyalarıma giriyor"

Vali; "Abant rüyalarıma giriyor"
    19 Haziran 2010
    Vali; "Abant rüyalarıma giriyor"

       Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Türkiye'nin gündemine oturan Abant'ın göreve ilk geldiğinde kendisini çok korkuttuğunu söyleyerek, "Sıkıntı karşılıklı konuşup halledilebilecek durumdaymış. Abant rüyalarıma giriyor" dedi.
        Göreve geldiği günden bu yana sürekli kent merkezi ve turistlik mekanlarda inceleme yapan Vali İbrahim Özçimen, kendisinden önce yaşanan sıkıntıları ve Abant'ın son durumu hakkında bilgiler verdi. Özellikle eski Vali Halil İbrahim Akpınar ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz arasında yaşanan sözlü tartışmaların kenti etkilediğini ve bunun açık olarak görüldüğünü söyleyen Özçimen, "Tabii ki insanlar arasında anlaşmazlıklar olabilir. Hiçbir insanın yüzde 100 mükemmel olması beklenemez. Ama Bolu'nun tepesinde yer alan 2 makam sahibi insanın, konu Bolu'nun menfaati olduğunda uzlaşması gerekirdi. Sözlü atışmalar normaldir. Ancak üslubu bozmamak gerekir" diye konuştu.
        Abant'taki çevre düzenlemeleri nedeniyle yaşanan tartışmaların kendisini korkuttuğunu belirten Vali Özçimen, "Bolu'ya gelirken Abant beni çok korkutmuştu. Ne yapacağız diye düşünmeye başlamıştım. Ama karşılıklı görüşmeler yapınca sıkıntının çözüldüğünü gördüm. Demek ki konuşup halledilebilecek şeylermiş. Birde bu konu Türkiye'nin gündemine oturdu. Artık Abant'tan başka bir şey düşünemez olduk. Abant rüyalarıma girmeye başladı" dedi.

    • Yeşim Köktürk26 Haziran 2010 . 21:24

      Önceki Valinin aksine çevre bilincine sahip olan yeni Bolu Valisi Sayın İbrahim Özçimen'i yeni görevinde, 'başarı dilekleriyle' kutlamak isterim.

      Bilecik'e giden Vali Halil İbrahim Akpınar, Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihine, 'Abant Gölü Tabiat Parkı'nı yok eden adam!' olarak geçti ne yazık ki!

      Sayın Özçimen'in ise, görebildiğimiz kadarıyla, ''Abant Gölü'nü kurtaran adam'' olarak anılacağı şimdiden belli oluyor..

      Sevgili Valimizin, Bolu halkına verebileceği en güzel hediyelerden birisi de, Abant Gölü'nü kurtarabildikten sonra, İl Özel İdaresi'nden alarak, Çevre ve Orman Bakanlığı'na iade etmesi olacaktır!

      Sayın Valimiz,bunu başarabilirseniz, Bolu halkı ve bu ulus, sizi hiç unutmayacaktır!

      Yeşim Köktürk
      EUROFİLM
      İstanbul
    • BİR ESNAF21 Haziran 2010 . 10:15

      boluya gelenlerde gidenlerde boluda yaşayanların sorunlarını değilde hep ağaların piknik yaptığı yerleri düşünüyor SAYIN VALİM 24 YILDIR aynı sokakta esnafım 7 ay sonra emekli olacam daha bizim sokakta bir vali görmedim yollarımız köy yolundan beter kaldırım yok BİRDE RÜYANIZA İHSANİYE MAHALLESİ ÇUKURÇEŞME SOKAĞI GİRSİN MÜMKÜNSE başarılar
    • MUSTAFA COP19 Haziran 2010 . 09:12

      "AŞK GÜLÜMÜZ SOLSA BİLE/GÖZÜMÜZ YAŞ DOLSA BİLE/ZAMAN GEÇMİŞ OLSA BİLE/RÜYALAR'DA BULUŞURUZ/BU ŞARKIYLA KAVUŞURUZ"...
      Muhabbetle...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak