Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler

Vefat edenler
    7 Haziran 2010
    Vefat edenler

         1- Civril Köyü halkından emekli imam Muhittin Tağcı'nın eşi, Abant Birlik Şoförlerinden Ahmet Tağcı, Özel Halk Otobüsü şoförü İsmail Tağcı ile  Fatma Gündüz'ün annesi; Behiye TAĞCI vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Civril Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

    Öğle namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutulacaktır. 
     
          2- Endüstri Meslek Lisesi emekli öğretmenlerinden Cahit ve Ferhan Yılmaz'ın oğlu, Cihan Yılmaz'ın kardeşi, Buket Yılmaz'ın kayınbiraderi, Mert Yılmaz'ın amcası, Reyhan Demirezen, Beyhan ve Mehmet Özbostancı' nın yeğeni; Gökhan YILMAZ vefat etmiştir.
    Cenazesi bugün, Bahçelievler Mahallesi Lale Sokak Tüzmen Apartmanı'ndaki evinden alınarak, Büyük Camii de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra, Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

       3- Tekkedere Köyü Devren Mahalesi halkından, İdris Öztürk' ün eşi, Yunis ve Nazile Öztürk' ün gelini, Sevinç, Emine, Selami, Hamide' nin annesi, Süreyya Öztürk, Fahrettin Azman, Kazım Demir, Abdullah Kaya' nın kayınvalidesi; Fedime ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Çıkınlar Mahallesi'ndeki evinden alınarak, Çıkınlar Mahallesi Yeni Camii'de kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra, Ovadüzü Mezarlığı'na defnedilecektir.

    İkindi namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

       4- Dörtdivan Çetikören Köyü halkından, Durmuş Kabadayı'nın eşi, Selma, Serkan ve Semra Kabadayı'nın annesi, Abdülkadir ve Elif'in büyükannesi; Gülizar KABADAYI vefat etmiştir. Cenazesi yarın (08 Haziran 2010 Salı), Dörtdivan Çetikören Köyü Camii' nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra, Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.
     
     
     

    • mehmet kaya10 Ağustos 2010 . 12:18

      allahtan rahmet gerilerinin başı saolsun
    • ÖZDEMİR ARZUHAL7 Haziran 2010 . 13:21

      VEFAT EDENLERE ALLAHTAN RAHMET, GERİDEKİLERE SABIRLAR  VE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DİLERİZ

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz, çünkü bundan sonra orada yaşayacağız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak