Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Boluspor Başkanı çıkan haberlere isyan etti

Boluspor Başkanı çıkan haberlere isyan etti
    24 Mayıs 2010
    Boluspor Başkanı çıkan haberlere isyan etti
        Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Başkan Emin Semercioğlu kamuoyunda çıkan yalan haberler ve dedikodulara isyan etti. 
        Bazı kesimlerin yalan söyleyerek dedikodu üretmelerini anlayamadığını kaydeden Emin Semercioğlu, "Neden yalan söylüyorlar aklım sırrım ermiyor. Yönetici arkadaşlarımızdan haber alamıyorlar dedikodu üretiyorlar. Şaşırıyorum, anlam veremiyorum. Şimdiden bazı kesimler çalışmalarımıza taş koymak için uğraşıyor. Fısıltı gazetesi gibi çalışanlar var" dedi.
        Boluspor yönetiminde 15 kişinin istifa edeceği yönünde haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Semercioğlu, "Bazı yöneticilerde para yokmuş tarzında kulağıma haberler geliyor. Şunu açık yüreklilikle söyleyeyim. 50 kişilik yönetim kurulunda kendi rızası olmadan kimse ile yollarımı ayırmam. Ben bu arkadaşlarımla yola çıktım. Kim ne derse desin biz işimize bakacağız" şeklinde konuştu.
       10 günden bu yana yöneticilerle tek tek görüşerek görev dağılımı için çalışma yaptığını sözlerine ekleyen Semercioğlu, "Yönetim kurulu olarak birinci derecede kurumsal yapıya önem vereceğiz. Daha sonra transfer politikasını belirleyerek tam gaz çalışmalarımızı yapacağız. Kulübün yapısını daha sağlam temellere oturtacağız. Boluspor'un itibarını devam ettirmeliyiz. Boluspor şu anda herkesin dikkat ettiği bir takım bunu bozmamalıyız. İtibar çok önemli" dedi.
    • S.A24 Mayıs 2010 . 19:10

      Koltuk yakışmış. Bir geminin kaptanı olmayı göze alıp, o gemiye biniyorsan eğer. Koordinatını, limanlarını iyi dizayn edeceksin ki gemi fırtınada, boranda devrilmeyecek. İtibar'ın çok önemli olduğuna değinilmiş. Kesinlikle ''aman itibarı yitirmeyelim''.. Ligden düşmeyelim..
    • AHMET SEFER24 Mayıs 2010 . 17:23

      SAYIN BAŞKANIM,
      BOLUSPOR BAŞKANLIĞI TAMAM, BAŞARILAR YOLUNUZ AÇIK OLSUN.GURURUMUZDUR. ANCAK, TİCARET ODASI KİME EMANET, ŞEHİR DIŞINDAN YATIRIM YAPMAK İSTEYEN YATIRIMCI ODADA KİMİNLE KONTAK KURACAK ÖZEL KALEMİNİZ Mİ , GENEL SEKRETERİNİZ Mİ, BİR BASIN AÇIKLAMANIZDA ADRES GÖSTEREBİLİRMİSİNİZ. OLUR YA BOLUMUZA YATIRIM YAPMAYI DÜŞÜNEN OLUR.
      SAYGILARIMLA,
    • KEMAL DURKUT24 Mayıs 2010 . 16:04

      SAYIN BAŞKANIM İSTEMEYENLER MORALİNİ BOZMAYA ÇALIŞIYOR DİKKATE ALMAYIN. İŞİNİZE BAKIN

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çok söyleyen değil, çok iş yapan yöneticeye muhtaçsınız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak