Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Nesrin Topkapı lafını Becikoğlu ayıpladı

Nesrin Topkapı lafını Becikoğlu ayıpladı
    18 Mayıs 2010
    Nesrin Topkapı lafını Becikoğlu ayıpladıNesrin Topkapı lafını Becikoğlu ayıpladı

         Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın Boluspor kongresinde, "Aramızda Nesrin Topkapılar" var sözü, işadamı Yılmaz Becikoğlu'nu kızdırdı. Becikoğlu, "Bir belediye başkanın ağzından çıkan laflara bakın, ayıptır" dedi.
         Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Boluspor'un olağanüstü kongresinde başkanlığa aday olan ancak topladığı 103 oya rağmen yarışı Emin Semercioğlu'na kaptıran işadamı Yılmaz Becikoğlu, iş merkezinde basın toplantısı düzenledi. Kongrenin ardından yeni yönetime başarılar dileyen Becikoğlu, seçimin yapıldığı salonda konuşma yaparken, "Aramızda Nesrin Topkapılar" var diyerek dansöz benzetmesi yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a sert tepki gösterdi.    

          Başbakanımız duysa görevden alır

          Kamuoyunda Başkan Yılmaz'ın dansöz benzetmesini kime yaptığı konuşulurken, işadamı Yılmaz Becikoğlu, ağızdan çıkan sözün kendini bilmezce söylediğini ifade etti. "Aramızda Nesrin Topkapılar" var sözünün ne demek olduğunu soran Becikoğlu, "Boluspor merakla beklenen kongreyi geride bıraktı. Emin kardeşim başkan oldu. Kendisini kutluyorum. Bana destek verenlere de teşekkür ediyorum. Ancak Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kongre salonunda, 'Aramızda Nesrin Topkapılar' şeklinde ilginç bir söz kullandı. Koskoca bir kentin belediye başkanına bu sözler hiç yakışmadı. Bolu halkının göreve seçtiği bir insan nasıl oluyor da böyle laflar kullanabiliyor anlamış değilim. Başbakanım bunları duysa kendisini görevden alır. Belediye başkanımız bazı genel kurul üyelerini Nesrin Topkapı'ya benzeterek dansözlükle suçlamasını da kendisine yakıştıramadığımı belirtmek isterim. O'nu Bolu halkına havale ediyorum" diye konuştu.

          Yarenler niye yok?

          Yılmaz Becikoğlu, kongrede 1965 Taraftarlar Derneği üyelerinden birkaç ismin Emin Semercioğlu yönetiminde görev aldığını ancak Yarenler Grubu'ndan kimsenin dahil edilmediğini belirterek, "Taraftarlar gruplarını hala birbirlerine düşürmeye çalışıyorlar. Emin kardeşimin yönetiminde ve denetleme kurullarında 1965 Taraftarlar Derneği'nden isimler görülüyor. Yarenler'den ise hiç kimse yok. Bu mudur adalet? Neden birinden alıp diğerini saf dışı bırakmaya çalışıyorsunuz. Ben bütün taraftarlarımızı bir araya getirmek için elimden geleni yapacağım. Hatta dernekleri teker teker gezip ziyaret edeceğim. Bana teşekkür ettiler. Bende onlara Yılmaz Becikoğlu olarak teşekkür edeceğim" şeklinde konuştu.

    • Kasaplarlı20 Mayıs 2010 . 00:37

      Başkanın Nesrin Topkapı deyince bizim köye yada şu anda mahallemize verdigi sözünüz aklıma geldi.
    • S.A19 Mayıs 2010 . 22:19

      Seçim bitmiş kazanan kazanmiş. Neyin curcunasıdır bu. Çok fazla geriye gitmeye gerek yok boluspor kulübü karanlık çağlarinda neden bu kişiler bir başkanlık için bu kadar efor sarf etmediler. Şimdi, sıçrama sırası taraftar gruplarına kadar mı geldi. Seçimden önce çalişmalarini yapacaksin. Fizibiliteni hazirlayacaksın sonra seçime gireceksin. Keza artık ''atı alan üsküdarı'' geçti. Boluspor için ne yapılabilir. Bir üst lige nasıl çıkarılır bunları kararlaştirmak gerek.
    • Remzi KIRICI19 Mayıs 2010 . 14:13

      Sayın BOLUSPOR başkanım; tebrik ziyaretlerini kısa tutalım, görev dağılımını yaparak önce teknik direktörü, sonra da trasfere başlayalım. Sona kalarak, geçen seneki gibi; hırsı-ideali olamayan, ihtiyar, Bolusporda huzur bulmak için dinlenmeye gelenleri, kiralık futbolcuları almayalım. Recep Aydoğanlı yöneticimiz geçen dönem. "istifayı kafamıza yazdık" demişti ama yine bu dönemde yönetici seçilmiş. Lütfen Başkanım rica ediyoruz; "FANATİK GAZETESİ" ne geçen senedeki olduğu gibi her hafta demeç vererek, rakip takımı bize karşı hırslı yapacak demeçler verilmesin. Son üç senedir Süper lige trasfer olan hiç futbolcumuz olmadığı gibi üç senedir beraber oynayan futbolcu sayımızda yok denecek kadar az.Mevsimlik futbolcu almayalım. Geçen sene bu futbolcuları Boluspora kim trasfer yaptırdı ise, bu sene trasfer komitesinde lütfen o arkadaş olmasın.
    • 14has1419 Mayıs 2010 . 11:59

      yaren arkadaşa katılıyorum birlik beraberlik zamanı ikilik çıkarmayalım seçim bitti bolusporun menfaatini düşünen kişi bundan sonra susar ve bolu sporu destekler bunun dışında konuşan varsa bir menfaat işi vardır bence fazla kurcalamayın yeni yönetime başarılar dilerim
    • seben.1418 Mayıs 2010 . 23:16

      Başkan  dansöz demek  istemiş, demekki  gördüğünü  söylemiş...
    • YAREN18 Mayıs 2010 . 17:52

      Sayın Becikoğlu lütfen dolmuşa gelmeyin.Yaptığınız açıklamalar hem size hemde camiaya zarar veriyor.Boluspor taraftarının tamamı YARENDİR. Bu bilgileri size kim veriyorsa işine gelenleri size aktarıyor demektir. Lütfen kulaktan dolma değil bizzat kendiniz araştırarak elde edin. Kişiler hizmet etmek için görev alabilirler. Yaptığınız açıklamada ise dernekleri karşı karşıya getiriyorsunuz. Bu mu sizin birleştirici tavrınız. Daha yazılacak çok şey var ama sizin bir suçunuz yok suç size eksik ve yanlı bilgi verenlerin.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak