Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Boluspor'da işin sırrı kimde

Boluspor'da işin sırrı kimde
    26 Mart 2010
    Boluspor'da işin sırrı kimde

         Boluspor'da Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Mustafa Uğur son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla ilgili olarak, "Futbolcularımın inancı ve oluşan rekabet ortamının yanında taktiksel gücümüz başarıyı getirdi" diye konuştu.
        Boluspor 2 hafta önce kendi evinde Altay'ı 2-0 geçtiğimiz haftada deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 yenmesinin ardından camia ilk 6 için umutlanırken, teknik direktör Mustafa Uğur, futbolcuların arzulu oyununun ve hedefe kilitlenmelerinin başarıyı otomatik olarak getirdiğini söyledi. Tecrübeli oyuncularının bu tür yarışların sonuna kadar devam ettiğini farkında olduğunun altını çizen Uğur, "Kayseri Erciyesspor maçı bizim için ikinci yarının en zor karşılaşması olacak. Erciyesspor ikinci devrede en çok puan toplayan takımlardan birisi. Kendi evimizde oynamanın avantajını iyi kullanmalıyız" dedi.
       Sahaya yansıtılan oyunun teknik ve taktiksel anlamda başarıyla uygulandığını kaydeden Mustafa Uğur sözlerine şöyle devam etti;
    "Son haftalarda yakalanan başarıda bu taktiksel uygulamaların etkisi de çok fazla oldu. Oyuncularımıza gösterdiğimiz oyunları sahada başarıyla uygulanması başarıyı da beraberinde getirdi. Oyuncularımı bu açıdan kutluyorum. Başarıyı hep birlikte yakalayacağız."

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak