Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Çevre Elçileri Başkan Yılmaz'ı ziyaret ettiler

Çevre Elçileri Başkan Yılmaz'ı ziyaret ettiler
    17 Mart 2010
    Çevre Elçileri Başkan Yılmaz'ı ziyaret ettiler

        Atatürk İlköğretim Okulu'nun misafiri olarak ilimizde bulunan 5 ülkeden 14 öğretmen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

         Ulusal Ajans Çevre Projesi kapsamında Bolu'ya gelen İtalya, Romanya, İngiltere, Portekiz ve İspanya'dan gelen 14 öğretmen, 3 gündür ilimizde proje kapsamında çeşitli aktivitelerde bulunuyor.

    Program kapsamında Başkan Yılmaz'ı ziyaret eden 14 öğretmenin ilimizde bulunuş sebepleri hakkında bilgi veren Atatürk İlköğretim Okulu Proje Sorumlusu Emel Özcan; "Ulusal Ajans Çevre Projesi kapsamında ziyarete gelen 5 ülkeden 14 öğretmen meslektaşımızla 3 günlük süre içinde çeşitli aktivitelerde bulunduk ve sizleri ziyarete geldik. Proje kapsamında bundan sonraki durağımız İngiltere olacak" dedi.

        Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise yaptığı konuşmada; "Öncelikle Bolumuza hoş geldiniz. Bir proje kapsamı içersinde değişik ülkelerden bu şekilde karşılıklı ziyaretler bizi çok sevindiriyor. Herkesin kendi ülkesinde başka bir ülke ile ilgili bir düşüncesi var inanıyorum ki gittikleri ülkelerde gördüklerinde düşünceleri değişecektir. Ben de gittiğim ülkelerde gözlemlerim sonucunda düşüncelerim değişiyor. Türkiye, Avrupa'dan bakıldığında farklı bir ülke olarak görünüyor. Türkiye'ye gelip gördüğünüzde fikirlerinizin değiştiğini daha iyi göreceksiniz. Bolu ilimiz çevre ve doğa güzelliği açısından fevkalade güzel bir yerdir ve bizde belediye olarak çevre konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

        Ziyaretin sonunda Başkan Yılmaz tarafından yabancı öğretmenlere Köroğlu Heykeli, Bolu Çikolatası ve Bolu tanıtım CD'si hediye edildi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak