Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

"Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güvenirliğini kimse azaltamaz!"

"Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güvenirliğini kimse azaltamaz!"
    11 Mart 2010
    "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güvenirliğini kimse azaltamaz!"

     

        Türkiye Emekli Subaylar Derneği Bolu şube başkanı Ahmet Şerafettin Yamaner 2 ncî Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya'nın Bolu Emekli Subaylar Derneği'ni dernek binasında ziyaret ettiğini söyledi.

    Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en gözde birliğinin komutanının derneklerine yaptığı ziyaretin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyleyen Yamaner; "Gelişleri ile geçmişlerine sahip çıktıklarını, Emeklilerinin yanında bulunduklarını gördük. Gelişleri ile görev esnasındaki yaşantımızı hatırladık. Bu vesileyle Ülke bütünlüğümüzü bozma amacı taşıyan iç ve dış güçlere karşı var olduğunuzu, bu düşüncelere sahip kimse ve kurumların kesinlikle başarılı olamayacaklarını kamuoyu ile paylaşmak isteriz"dedi.

    Türkiye'nin en Güvenilir Kuruluş olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Güvenirliğini kimsenin azaltamayacağını vurgulayan Yamaner; "Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Koruyucusu ve Kollayıcısının Türk Silahlı Kuvvetleri olduğunu Türk Ulusu çok iyi bilmektedir. Türk Silahlı Kuvveleri'nin en büyük silahı moraldir. Her ne kadar Türk Silahlı Kuvvetleri'nin üzerine yapılan saldırılar varsa da, biz İstiklal Savaşı'nda da ülkemiz insanları ile beraber zafer destanları yazdık. Ülke bütünlümüzü bozmak, parçalamak isteyen dış güçler huzursuz ortam yaratılmasından son derece memnun olacaklardır. Sağduyulu vatandaşlarımızın, hatta yazılı ve görsel basınımızın milli menfaatleri doğrultusunda çok duyarlı davranmaları ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sahip çıkmaları gerekmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı harekât ve operasyonlarda hiçbir zaman başarısızlıkla karşılaşılmamıştır. Ülkemiz ve insanlarımız gerçekten zor günler geçirmektedir. Kurumları, kuruluşları ve vatandaşlarımızı bölmek, parçalamak, sınıflara ayırmaya çalışmak, ülkeyi parçalamaya çalışan dış güçlerin gayretleri ve ülke içindeki yandaşlarıdır diye düşünüyoruz. Milletini, memleketini seven her vatandaşımızın yerel ve ulusal basınımızın bu oyunlara gelmeyeceğini ve rejimin koruyucusu olan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sahip çıkacağını biliyor ve inanıyoruz.2'nci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya' nın derneğimizi ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletiyoruz. Biz Emekli Subaylar'ında Sivil Toplum Örgütü olarak her zaman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz"şeklinde konuştu.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak