Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Meclis'in karartılması, alışkanlık haline getirildi

    17 Ocak 2005

    Bolu Belediye Meclisi Toplantısı'nın Ocak ayı ikinci bileşimi, Belediye-İş Sen-dikası Bolu Şube Başkanı Erdoğan Kefeli ve işlerinden çıkartılan işçi temsil-cilerinin katılması sonrası verilen önerge ile ?Gizli Oturum' olarak gerçek-leştirildi. Gizli oturum için AKP'li meclis üyeleri tarafından verilen önergeye, AKP'li meclis üyelerinden Av. Mehmet Emin Güz ve Fikret Kısar'da CHP'li Meclis üyeleriyle birlikte hareket ederek toplantının kamuoyuna kapatılmaması için oy kullandı. Bir oy farkı ile toplantı kamuoyuna kapatıldı. Toplantıda iş yerlerine ait tabela fiyatları, büfelerin durumlarının görüşüldüğü belirtildi.

    Bolu Belediyesi Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Aksoy, AKP'li Meclis üyelerinden Ekrem Çetin, Abdullah Yücesan ile Mustafa Uçar katılmadı.

    Toplantıyı geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da izlemeye gelen Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Erdoğan Kefeli ile işçi temsilcilerini gören AKPli meclis üyeleri, toplantının gizli oturumla gerçekleştirilmesini teklif etti. Bu teklife AKP'li Av. Mehmet Emin Güz, Fikret Kısar ve CHP'li meclis üyelerinin muhalif oy kullanmalarına karşın, bir oy farkla meclis gizli oturuma çevrildi. Gizli oturum kararı sonrası daire müdürleri, izleyiciler ve basın mensupları salon dışına çıkarken, toplantı devam etti.

    Toplantı sonrası yapılan açıklamada, Belediye Meclisi'nde büfelerin durumlarının görüşüldüğü, Belediye ile yapılan sözleşmede belirtilen hususların muhakkak büfe sahipleri tarafından yerine getirilmesine karar verildiği belirtildi. Ayrıca toplantıda, işyeri sahipleri tarafından asılan tabelaların fiyat belirlemesinin de gerçekleştirildiği belirtilirken, belirlenen fiyatlara işyeri sahiplerinin tepki gösterebileceği ifade edildi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak