Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Yamaner; "Bolu'da yaşayan herkesin, Bolu'ya borcu olduğunu hatırlamalıyız"

    7 Mart 2005

    Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Ahmet Şerafettin Yamaner, İstanbul'da gerçekleştirilen Uluslararası EMİTT Fuarı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

    Yamaner yaptığı açıklamada, "Bolu Valiliği ile Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı organizasyonunda Uluslararası 9'uncu EMİTT fuarına katıldık. Kiraladığımız 126 metrekarelik stant ile Beldeler Arası En İyi Ekip Çalışması Birincisi ödülünü alarak Bolu'ya getirmekten son derece mutluyuz ve sevinçliyiz. Bu başarı ciddi ve disiplinli çalışmanın neticesidir. Bu organizasyonla ilgili olarak Valimiz Ali Serindağ, Vali Yardımcımız İsmail Eroğlu başkanlığında Bolu'daki işletme temsilcileri ve katılımcıları ile defalarca toplantılar yapılmıştır. 1200 stantın ve 50'nin üzerinde ilin temsil edildiği fuarda, ilimizin doğa güzelliklerinin ışıklı panolarla tanıtımı yanında Gökdemirler'in Bolu'nun bütün yöresel ürünlerini en güzel ambalajlı bir şekilde sunması, Bolca Hindi'nin 4 gün müddetle ziyaretçilere Hindi Döneri ikram etmesi, Bolu'da tavuk etinden sonra hindi etini tanıtması da önemli idi. Otel temsilcilerinin, verdiğimiz masa ve panolarda kendilerinin en güzel hizmeti Bolu'da vermeye hazır olduklarını göstermeleri, orman şehri ilimizde kütük ev atölyelerinin varlığını, dikilmesi kaydıyla dağıtılan 1000 adet çam fidanının dikim tekniği ile ziyaretçilere hediye olarak verilmesi, üniversite şehri olduğumuzu, termal kaplıcalara sahip bulunduğumuzu, bakır ve deri ustalığının devam ettiğini, kaşık ustasının el becerisini gösterdik. Mengen Aşçılık Okulu ve İstanbul'daki aşçıların hünerlerini gösterdik. Bolu'nun yakın, güvenli, güzel bir il olduğunu gösterdik. Açılışta halk Eğitim, kapanışta da Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün Folklor Ekibi'nin gösterileri, izleyenlere ve ziyaretçilere güzel anlar yaşattı" dedi.

    Yamaner, "Bu tür fuarların ilin tanıtımında çok büyük payı olduğu muhakkaktır. Valiliğimizin turizm işletmelerini, yatırımcıları teşvik etmek maksadıyla ileriki tarihlerde davet çalışmalarını görmek bizleri mutlu etmektedir. Bu çalışmalarımıza sponsor olarak ve bizzat katılarak Bolu'nun tanıtımına yardımcı olan Valiliğimize, Belediye Başkanlığımıza, Mudurnu, Göynük, Gerede, Mengen İlçe Kaymakamlıkları'na ve Belediye Başkanları'na,

    Gökdemirler, Abant Pallace, Büyük Abant Oteli, Esentepe, Sünnet Gölü Doğal Yaşam Otel, Göynük Doğa Otel, Kaşmir Otel, Termal Otel ve Kaplıcaları, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları Birliği, Er Piliç, Ak Piliç, Bolca Hindi, Kalite Yem, Filiz Makarna, Bolçi Çikolata, Akmina Maden Suları, Doğanay Kütük Evleri, Sodekso Yemek Fabrikası Firmalarına teşekkür ederiz.

    Hiçbir gelir olmayan tamamen bağışlarla Bolu'ya hizmet etmeye çalışan vakfımıza sahip çıkmalıyız. Bolu'da yaşayan herkesin Bolu'ya borcu olduğunu hatırlamalıyız" diyerek açıklamasını sonlandırdı.
    • gamze yaman27 Kasım 2010 . 19:57

      senden daha iyi çıkıncaya kadar en iyisi sensin... Sana hayranım tanışmak isterim.. Esra abla
    • ilhami kesen25 Kasım 2010 . 19:45

      yüreğine kalemine sağlık anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.
    • serdar24 Kasım 2010 . 12:21

      esra hanım kendinizi sakın yalnız hissetmeyin. sesiz çoğunluğu unutmayın. doğruda olsa yanlışta olsa fikirleinizi söylemek,insanları düşündürmek kadar güzel bir görev yok.  
    • Mehmet24 Kasım 2010 . 11:18

      Bu leş kargalarına sessizmi kalacaksın Esra Hanım.Bunu dedirten,denmesine vesile olan herkesi Allah'a havale ediyoruz.Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşarsa birgün gelir bana da dokunur.Sıra başkanda.Yazıklar olsun.Bu kadar basiretsiz bir yönetim olamaz.Hoca hakaretler savururken hala önümüzdeki maç diyebiliyorlar. 5 atsan nolur bitti işte!
    • Nadir Gürkan Yetkin24 Kasım 2010 . 07:20

      Ben sizin yazılarınızı okumaktan büyük keyif alıyorum.Yazmamanız ,düşüncelerinizi ve bilginizi bizlerle paylaşmamanız bizler için kayıp olacaktır.Yapay güller büyük keyif alacaktır böyle bir durumdan.Bu bir bayrak yarışıdır aslında!Biri sizden bu işi daha iyi yaptığını ispat edene dek devam eder eldeki bayrak ile yarış!Belki tek başınıza yıllarca maraton koşabilirsiniz veya bu bir zorunluluk hali de olabilir ancak sonuncu koşucu dahi olsanız önemli olan bu yarışı tamamlayabilme iradesine ve gücüne sahip olduğunuzu gösterebilmektir."Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın!" diyemeyeceğinize ve vahim olaylara kayıtsız kalamayacağıza göre bu maratona devam etme zorunluluğu doğmakta.Ta ki daha iyi bir yarışçı çıkana dek!Başarılar!
    • sümran23 Kasım 2010 . 17:17

      devam esra hanım yılmak yok.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak