Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Çarıkçı, "Üç maçta düğüm çözülecek"

    14 Mart 2005
    Beykoz maçından önce oynanan erteleme maçı Alibeyköy ve Kastamonu deplasmanlarından beklenilen puanları alamadıklarını söyleyen Necip Çarıkçı, "Kasımpaşa'nın da puan kaybetmesi nedeniyle, bizim fazla bir kaybımız olmadı. Beykoz maçı ile birlikte yeniden çıkışımızı sürdürmek istiyorduk. Üç puan için çıktığımız Beykoz maçında hatalı yediğimiz gollerle galibiyeti tehlikeye düşürdük. Ama son dakikalarda bulduğumuz golle üç puana kavuştuk. Bundan sonra Boluspor olarak kalan son 8 maçımızda çok daha dikkatli oynayıp, işimizi şansa bırakmamamız gerekiyor. Amacımız, bu gruptan lider olarak çıkmaktır" dedi.
    Grubumuzda üç maç sonra düğümün çözüleceğine inandığını belirten Çarıkçı, "Rakibimiz Kasımpaşa'nın önümüzde üç zor maçı var. Bizimde önümüzdeki üç maçımızı kayıpsız tamamladığımız takdirde, sıralamanın değişeceğine inanıyorum. Son maçlara kalmadan liderliğe yerleşeceğimize inanıyorum" dedi.
    Bu maçta tribünlerin biraz daha fazla dolduğunu görmekten mutlu olduğunu dile getiren Başkan Necip Çarıkçı, "Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızı utandırmamak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.   
    • mete22 Ocak 2011 . 21:40

      Secim zamani bir gelsin Esra hanim bakin nasil cikarlar ortaliga.Girene kadar o meclis kapisindan iceri.
    • serhat20 Ocak 2011 . 23:51

      Esra hanim bu is yilan hikayesine dondu.Herkes bir baska konusuyor,kimse sorumluluk almiyor.Yasasin Bolu Ataturk Stadi isiklandirildi dedik sevinci kursagimizda kaldi.Vekillerbelediye baskani ,Necip Carikci  bu kadar yaziliyor ciziliyor hic uzerlerine alinmiyor,bir aciklama tenezzulunde bile bulunmuyorlar.
    • sümran20 Ocak 2011 . 15:19

      ağzınıza sağlık...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak