Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

BAL matematikte il birincisi oldu

BAL matematikte il birincisi oldu
    18 Nisan 2005

    Çimento ve TÜBİTAK ortaklığında düzenlenen matematik yarışması sonuçlandı. Yapılan yarışma sonrası il birinciliğini Bolu Atatürk Lisesi alırken, ikinciliği Anadolu Lisesi ve üçüncülüğü ise Gerede Lisesi aldı. Yarışma sonrası düzenlenen ödül töreninde, matematik yarışmasına katılan bütün liselere 1.500 YTL para ödülü verildi.

    Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen ve ilimiz merkez, ilçelerde bulunan bütün liselerin katıldığı Matematik Yarışması sonuçlandı. Yarışma sonrası Bolu Atatürk Lisesi il biriciliğini aldı. Termal Otel'de düzenlenen kokteyl ile yarışmaya katılan okullara 1.500'er YTL ödül verilirken, birinci olan Bolu Atatürk Lisesi'ne ayrıca birer cumhuriyet altını hediye edildi. Düzenlenen kokteyle; Vali Ali Serindağ, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
    Bolu Çimento Sanayi Genel Müdürü Kemal Ümit Özel yaptığı konuşmada, "OYAK Çimento Grubu olarak bizler, ülkemizin en değerli hazinesinin insan olduğuna inanarak yola çıktık ve bu yıl, yolculuğumuzun üçüncü yılındayız. Ne mutludur ki; bu çalışmalarımızda işbirliği yaptığımız resmi kuruluşlar, eğitim kurumları, öğrenciler ve tabii ki TÜBİTAK, bizlere büyük ilgi gösterdi ve destek verdi" dedi. Özel, "26 Mart tarihinde 12 ilde aynı anda yapılan ve 274 okulun katıldığı il birinciliği sınav sonuçları; birkaç gün içerisinde on iki ilin tamamında açıklanmış olacaktır. 12 ilin birincileri, okul müdürleri, rehber öğretmenleri ve velileriyle birlikte İstanbul'da buluşacak ve 01 Mayıs tarihinde yapılacak final sınavıyla Türkiye birincisi belirlenip, 02 Mayıs günü yapılacak organizasyonla kamuoyuna duyurulacaktır" dedi. Emekli Fizik Öğretmeni Yaşar Eyüpoğlu gecede matematik hakkında bilgiler verdi.
    • Cumhur Bandakçıoğlu13 Haziran 2012 . 16:03

      Esracım, Böyle bir şeyin mümkün olmayacağını hepimiz biliyoruz. Bu ülkede ödül veren verene. Siyasi bir ödüldür. Büyük şehirler de Istanbul Bursa Sakarya, Alt nufus ta Denizli, Bolu, Kütahya.. Hepsi AKP li belediyeler.  

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak