Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Yolcu otobüsüne eroin operasyonu

Yolcu otobüsüne eroin operasyonu
    23 Mayıs 2005

    Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine Van'dan İstanbul'a gitmekte olan bir otobüse operasyon gerçekleştiren emniyet birimleri, otobüs içerisinde zulaya saklanmış 43.708 kg. eroin ve 9.758 kg. esrar buldu. Otobüste yapılan aramalara eğitimli köpek de katılırken, operasyon sonrası otobüs şoförleri, muavin ve 1 yolcu olmak üzere 4 kişinin göz altına alındığı belirtildi.

    İl Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbar sonrası Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Van'dan İstanbul'a giden İ.S. yönetimindeki 34 AV 3705 plakalı yolcu otobüsünü takibe aldı. Yolcu otobüsü Paşaköy turnikelerinden çıkış yaptığı esnada, polislerce durduruldu. Emniyet güçlerince Sanayi Karakolu'nun önüne getirilen otobüsten yolcular aşağıya indirilerek kimlik kontrolleri yapıldı ve otobüste arama başlatıldı. Sanayiden getirilen ustalar ve özel eğitimli ?Stey' isimli narkotik köpeğinin de kullanıldığı aramalar sonucunda, otobüsün zula kısımlarına saklanmış iki valiz içerisinde 43.708 kg. eroin ve 9.758 kg. esrar bulundu. Emniyet yetkililerinin uyuşturucu maddeleri bulmasının ardından otobüs şoförleri İ.S., F.D., A.S. ve H.T. isimli şahısların göz altına alındığı açıklandı.

    Otobüste yapılan aramalar uzun sürünce, karakolun bahçesinde bekletilen yolcular buldukları gölgede uyudular. Emniyet güçleri, daha sonra tek tek yolcuların kimlik tespitlerini yaparak, ifadelerini aldı. İl Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonla ilgili geniş açıklamayı, operasyon tamamlandıktan sonra yapacağı açıklandı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı'da otobüste yapılan arama çalışmalarını takip ederken, operasyonda görev alan polis memurlarına teşekkür etti.

    • MEHMET AKDÜLGER19 Kasım 2013 . 21:17

      evet,aynen öyle.Sayın başkanım çok güzel irdelemişti geçtiğimiz yıllarda kendisini ziyaretimde.alenen kupa M.K.E Ankaragücü,ne verildi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak