Yüksek okullar okunabilir, yüksek mevkilere, makamlara çıkılabilir, yüksek mevduatlar yakalanabilir, ama yüksek ahlak seviyesi yakalanmadığı sürece her yükseklik bir gün mutlaka ‘şu veya bu şekilde’ alçalacaktır!

Rotaryanlardan da kınama geldi

Rotaryanlardan da kınama geldi
    23 Mayıs 2005

    Bolu Rotary Kulübü, gerçekleştirdiği genel kurul sonrası Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Akbıyık'ı kınama kararı aldı. Bolu Rotary Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Bolu Rotary Kulübü, 16 Mayıs 2005 tarihinde yaptığı genel kurul toplantısında Prof. Dr. Yaşar Akbıyık'ı oy birliği ile kınama kararı aldı. Bolu Rotary Kulübü olarak Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığımız ve onları yaşatma kararlılığında olduğumuz kamuoyunun bilgisindedir.

    Ülkemize ve Bolumuza çok büyük hizmetleri ve katkıları olan merhum İzzet Baysal ve O'nun kurduğu vakıf ile aynı ilke ve kararlılıkta olmamız da, kulübümüz için ayrı bir onur buluşmasıdır.

    12.05.2005 günü T.C Başbakanı'nın İzzet Baysal Vakfı tarafından davet edildiği Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi temel atma törenine Rektör Prof. Dr. Yaşar Akbıyık katılmamış ve yapmış olduğu açıklamada sunduğu gerekçelerle İzzet Baysal Vakfı'nı töhmet altında bırakmıştır. Rektör Prof. Dr. Yaşar Akbıyık'ın bu tavır ve davranışı Bolu Kamuoyu gibi Kulübümüz üyelerini de fazlasıyla üzmüştür, ilke ve kararlılığımıza ters düşmüştür. Merhum İzzet Baysal, ?Bolulular bu vakıf sizindir ona sahip çıkınız' diyerek bize önemli bir görev yüklemiştir. Bu görevinde sorumluluğu ile T.C Başkanlık Makamı'na ve İzzet Baysal Vakfı nezrinde Merhum İzzet Baysal'a karşı yapılan bu davranışı saygısızlık olarak niteliyor ve şiddetle kınıyoruz" denildi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak