Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Atatürk Orman Parkı temizlendi

Atatürk Orman Parkı temizlendi
    20 Haziran 2005

    Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Atatürk Orman Parkı'nda, yapılan yeni düzenlemeler sonrası vatandaşların aileleriyle pikniklerini yapabilecekleri bir düzenin sağlandığını açıkladı.

    Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yapılan son düzenlemeler sonrasında ailelerin rahatlıkla Atatürk Orman Parkı'ndan faydalanabileceklerini söyledi. Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada, "Geçen aylarda Atatürk Orman Parkı çok pislik bir haldeydi. Şu anda Bolu halkının rahatlıkla gelebileceği bir park haline geldi" dedi.

    Atatürk Orman Parkı'nın, arabası olmadığı için Gölcük ve Gölköy gibi mesire alanlarına gidemeyen vatandaşlara hitap etmesini umduklarını belirten Yılmaz, "Atatürk Orman Parkı, artık herkesin kullanabileceği ve Bolu'nun gelir kaynağı olacak bir park. Şehir merkezinde böyle bir mekan yok. Maddi durumu iyi olmayan, Gölcük, Abant gibi yerlere piknik yapmaya gidemeyen halkımız burada rahatlıkla pikniğini de yapabilir" ifadelerini kullandı.

    • TURHAN21 Ocak 2014 . 02:00

      YILLAR ÖNCE KARAÇAYIRA ASKERİ UÇAKLAR İNMİŞ ARŞİVLERDEN BULUNABİLİR.TREN YOLUMUZ YOK AMA KARAÇAYIRDA TRENİMİZ VAR,HERGÜN TURİST GETİRİYOR,DENİZE UCAK BATIRIYORUZ DENİZ ALTI ARAŞTIRMALARI İÇİN,BOLU'YA UÇAK GETİRİR TRENİN YANINA KOYARIZ HALK GÖRSÜN, BU UÇAKLAR GELECEKMİŞ DESİNLER DİYE.YAZILARINIZI OKUYORUM ACABA YAZDIKLARINIZI DEĞERLENDİREN VARMI,BU HUSUSTA VEYA DAHA ÖNCEKİ YAZILARINIZDAN  ESİNLENEREK KAÇ KİŞİ GÖRÜŞTÜ VEYA ARADI.YAZINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    • teşekkürler20 Ocak 2014 . 15:59

      Akılcı yazınız için teşekkürler. Ulusal basında  Her seçim öncesi yüksek kalite petrol bulundu haberleri çıkması gibi, Bolu'da da her seçim dönemi havaalanı haberi temcit pilavı gibi önümüze konacak sanırım.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak