Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu Belediyesi 199 çocuğu sünnet ettirdi

Bolu Belediyesi 199 çocuğu sünnet ettirdi
    18 Temmuz 2005

    Bolu Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilecek olan toplu sünnet şöleninde, hayırseverlerin katkılarıyla 199 çocuk sünnet ettirildi.

    Bolu Belediyesi tarafından Atatürk Orman Parkı'nda gerçekleştirilmek istenen ancak yağmur nedeniyle Filiz Düğün Salonu'na alınan sünnet şöleninde renkli görüntüler meydana geldi. Vali Yardımcısı Nevzat Dalkıran, Milletvekili Mehmet Güner ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın da katıldığı sünnet şöleninde, sünnet olan çocuklara hediyeler dağıtıldı. Sünnet şöleninde, ilk önce İl Müftülüğü personeli tarafından sünnet mevlidi okundu.

    Şölende konuşan Vali Yardımcısı Nevzat Dalkıran, bu tür bir organizasyonun içinde bulunmaktan oldukça mutluyum diye konuştu.

    Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Bu tür sünnet şölenleri düzenlemekteki amacımız, dar gelirli ailelere yardımcı olmak. Sünnet şölenlerimizi geleneksel hale getirdik. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Biz sünnet şölenini mahalle muhtarları ile birlikte yapıyoruz" dedi.

    Yapılan konuşmaların ardından sünnet şölenine katkıda bulunan sağlık kabinleri ve mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi verildi. Daha sonra sahneye sünnet olan çocukları eğlendirmek için palyaço ekibi çıktı. Palyaçolar yaptıkları gösteriler ile çocukları eğlendirmeyi başarırken, eğlencenin ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

    • Erdoğan Mühürcüoğlu9 Aralık 2014 . 14:53

      Bu arada Mehter takımında en arkada soldaki çocuk benim.. Atın üzerindeki kişi ise rahmetli Doğan Alın..  (Hasçelik)

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sadelik, iyilik ve doğruluk olmayan yerde büyüklük yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak