Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bakan Akdağ teşkilatlara 1 saat ayırdı

    18 Temmuz 2005

    Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bolu'ya gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, teşkilat mensuplarıyla 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Akdağ'ın toplantıda, hükümetin icraatlarını aktardığı belirtilirken, partililerin de yaşanan sıkıntılar hakkında Bakan Akdağ'a bilgi verdikleri belirtildi.

    İl teşkilatına yaptığı ziyareti uzun tutan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, hükümet çalışmalarını teşkilat üyelerine uzun uzun anlattı. İl Başkanı Fatih Metin, Merkez İlçe Başkanı İsmail Gezgin ve parti üyeleri tarafından karşılanan Bakan Akdağ'a partililer sevgi gösterilerinde bulundu. İl Başkanı Fatih Metin, Akdağ'ın ziyaretinde yaptığı konuşmada, ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

    Bakan Akdağ konuşmaların ardından partililerle birlikte toplantı salonuna geçerken, burada yaklaşık 1 saat, hükümetin icraatlarını partililere anlattı.

    • kamil31 Aralık 2014 . 14:52

      YEŞİM HANIM,yazınız hem Bolu için hem de ülke için önemli ve aydınlatıcı.Keşke daha sık yazılar yazsanız da, bizlerde faydalansak.Bu arada ricam, lütfen Bolumuza özgü yazılarla, çevre ve sanayi ilişkisini de gündeme taşırsanız , sevineceğiz.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak