Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Erkan Mumcu; "Belden aşağıya vurmamak lazım"

Erkan Mumcu; "Belden aşağıya vurmamak lazım"
    29 Ağustos 2005

    Partisinin Abant'ta düzenlediği parti içi istişare toplantısına katılan Erkan Mumcu, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a sahip çıktı. Mumcu, "Ortada bu kadar konuşulacak konu varken, neden bu konu gündeme geliyor anlamadım. Belden aşağı vurmamak lazım" diye konuştu.

    Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı Erkan Mumcu, son günlerde sanatçı Bülent Ersoy ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal arasında yaşanan tartışmaların gereksiz olduğunu ifade etti. Partisinin Abant'ta düzenlenen parti içi istişare toplantısına katılan Erkan Mumcu, "Ortada bu kadar konuşulacak konu varken, neden bu konu gündeme geliyor anlamadım. Belden aşağı vurmamak lazım. Centilmen olmak lazım, adaletli olmak lazım. Yapılan şey çok ayıptır. Yıllarını Türk siyasetine vermiş birine haksızlık yapılıyor" dedi. Memur sendikaları ile hükümet arasında son günlerde yaşanan zam tartışmalarına da değinen Mumcu, "Görüşmelerin detayına vâkıf değiliz. Memurlar maaşlarına zam istiyor diye, hükümet kanadından devleti tehdit ediyorlar açıklamasının gelmesini şık bulmuyorum. Devleti tehdit etme ibaresi ulu orta kullanılacak bir ibare değildir. Kamuoyunun kendisinden beklediği duyarlılıkları göstermeyen bir hükümetin, ücret zammı istedi diye memurlara devleti tehdit ediyor, demesine anlam veremedim" diye konuştu.

    • açık ve net...28 Şubat 2016 . 20:37

      Adam gayet açık ve net söylemiş... Yem, gübre ve ilaç fiyatları böyle olursa, tüketicinin sızlanmaya hakkı olmayacaktır...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak