Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Hırsızlardan büyük vurgun: 80 bin YTL değerinde hırsızlık

Hırsızlardan büyük vurgun: 80 bin YTL değerinde hırsızlık
    29 Ağustos 2005

    Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayı, son zamanlarda hırsızlar tarafından gerçekleştirilen en büyük soygun olarak değerlendirildi.

    Hırsızlık olayını Bahçelievler Polis Karakolu'na haber veren M.A. verdiği ifadesinde; eşi, oğlu ve gelini ile birlikte Sağlık Mahallesi'nde bulunan akrabalarını ziyarete gittiklerini, gece saat 22:00 sularında evlerine geri döndüklerini söyledi. Evlerine girdiklerinde yatak odasında bulunan bazanın açık olduğunu gördüklerini söyleyen M.A. evde yaptıkları inceleme sonucunda; gelinine ait 19 adet 22 ayar burma bilezik, 1 adet altın gerdanlık, gerdanlığa ait iki çift küpe, 2 adet yüzük, 2 adet incili kolye, yatak odasında bulunan kasa içerisindeki 20 bin Euro, 8 bin dolar, 12 yarım cumhuriyet altını ile 3 gremise altının çalınmış olduğunu belirlediklerini söyledi. M.A. verdiği ifadede evlerinden çalınan ziynet eşyası ve maddi paranın toplam değerinin 80 bin YTL olduğunu ve hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs veya şahıslardan şikayetçi olduğunu ifade etti.

    • Cumhur Bandakçıoğlu5 Mart 2016 . 20:05

      Gelen bilgilere göre, mevzu bahis binaların sahipleri Belediye ile mutabakata varmış. Dolayısıyla yapılacak pek birşey yok gibi.
    • mn3 Mart 2016 . 14:20

      Önce şu İmaret Camii karşısındaki Gezginlerin binasını bir yıksınlar.Eski Roma yolu ve eski İmaret medresesi üzerine yapılan o bina çevrenin tarihi ve mimari bütünlüğüne büyük zarar vermiştir...
    • İbrahim Atalay3 Mart 2016 . 09:30

      Yazi cok harika olmus. Ayni sikinti Cukurcesme sokaktaki eski evler icinde gecerli. Malesef kultureldegerlere sahip cikamiyoruz. Bolunun en guzel yeri kalan 6 adet binayi yok etmeyelim.
      .

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak