Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kursiyerler belgelerini aldılar

Kursiyerler belgelerini aldılar
    3 Ekim 2005

    İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hizmetiçi eğitim ve personel gelişimine yönelik eğitimlerin yanı sıra, son olarak düzenlenen Hızlı Okuma Teknikleri Kursu ile Hafıza Geliştirme Teknikleri kursu sona ererken, kurslara katılanlara belgeleri verildi.

    İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Hızlı Okuma Teknikleri ve Hafıza Geliştirme Kursları, 29 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. 2 dönem halinde düzenlenen Hızlı Okuma Teknikleri Kursu'na 45, tek dönem halinde düzenlenen Hafıza Geliştirme Teknikleri Kursu'na ise 24 kursiyerin katıldığı açıklandı. Düzenlenen kurslardaki dersler; Anne Çocuk Eğitimi İl Koordinatörü uzman öğretici Melihat Gençay ve Emniyet Amiri uzman öğretici Bahri Durabay tarafından verildi.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde ise kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere düzenlenen tören ile belgeleri verildi. İl Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda düzenlenen törene İl Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı da katıldı. Kursiyerlere belgelerini veren İl Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, "Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Elginkan Vakfı yetkilileri ile irtibata geçerek çeşitli eğitim kursları düzenliyoruz. Burada sadece küçüklerin değil, ailecek başarılı olunabileceğini ispatladık. Eğitim alanında yapılan katkıların meyvesini beraber alacağız" diye konuştu.

    • Cumhur Bandakçıoğlu29 Temmuz 2017 . 07:26

      İşletmelerde farklılık yartabilenlerin kazandığı bir dünyaya dayız şu anda.Çok güzel bir yazı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz, çünkü bundan sonra orada yaşayacağız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak