Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Belediye Meclisi'nden itfaiyeye takdirname

Belediye Meclisi'nden itfaiyeye takdirname
    12 Haziran 2006
    Belediye Meclisi'nden itfaiyeye takdirname

    Bolu Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturum toplantısında aldığı kararla, ülkemizde bulunan itfaiye teşkilatları arasında ilk olarak İSO Kalite 9001 Belgesi alan teşkilatını ödüllendirme kararı aldı.

    Bolu Belediyesi Haziran Ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Alaaddin yılmaz başkanlığında gerçekleştirilirken, toplantıya Meclis üyesi Selahattin Ayen dışındaki tüm üyeler katıldılar. Mecliste İmar Komisyonu'ndan gelen 22 evrak görüşülürken, 20 evraka olumlu bakıldığı, iki evraka ise olumsuz cevap verildiği belirtilen. İmar Komisyon Başkanı Haluk İnceler, komisyonda alınan kararları Meclis üyeleriyle paylaşırken, alınan kararla oy birliği ile kabul edildi.

    Mecliste konuşan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kalıcı konutlar bölgesinde yaşanan aşırı su kullanımı nedeniyle evlerde vatandaşların su sıkıntısı çektiklerini belirterek, burada tedbir almak zorunda kalacaklarını belirtti. Yaşam ve Umut Kent Mahalle Muhtarları'nın Bolu Belediyesi'ne başvuruda bulunduklarını belirten Başkan Yılmaz, "İki mahalle muhtarı Bolu Belediyesi'ne başvurarak, suların evlere çıkmadığını belirttiler. Sonra yaptığımız incelemede, yeşil alanların sabahtan akşama kadar sulandığını, bu nedenle de ikinci ve üçüncü katlarda ikamet eden vatandaşlara su çıkmadığını gördük. Geçtiğimiz yıl, burada yaşanan aşırı su kullanımının önüne geçebilmek için, bazı kararlar almış, ancak uygulamamıştık. İnsanlardan eğer kullandıkları suyun bedelini almazsak, israf ediyorlar. Burada gerekli uyarılarımızı yenileyeceğiz. Eğer aynı su sıkıntısı devam ederse, başka tedbirler almak zorunda kalabiliriz" diye konuştu. Bolu Belediye Meclisi'nin Temmuz ayında tatil yapacağı ve bir sonraki toplantının Ağustos ayında gerçekleştirileceği ifade edildi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak