Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kum Voleybolu kayıtları başladı

    3 Temmuz 2006

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilimize gelişinin 72'nci yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler içinde yer alan Kum Voleybol Turnuvası'nın kayıtları başladı.

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kentimize gelişinin 72'nci yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere, bu yıl da kum voleybolu damgasını vuracak. Geleneksel hale gelen ve Bolu Belediyesi ile Arçelik A.Ş. tarafından ortaklaşa düzenlenen Kum Voleybolu Turnuvası'nın, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda renkli görüntülere ve çekişmeli maçlara sahne olacağı tahmin ediliyor.

    13-17 Temmuz 2006 tarihleri arasında Kızılay Parkı'nda yapılacak olan 17 Temmuz Atatürk Kupası Kum Voleybolu Turnuvası için başvuruların; Belediyespor Kulübü, Arçelik ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne yapılması gerekiyor. Turnuvaya katılacak olan takımların takım başına 20,00.-YTL. ödeyecekleri etkinliğin fikstür çekilişleri, 12 Temmuz 2006 günü saat 18.00'de Belediye Eski Nikah Salonu'nda yapılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sponsorluğunu Arçelik A.Ş.'nin yapacağı Kum Voleybolu Turnuva'sında, 1.2. ve 3. olan takımları birbirinden değerli hediyeler bekliyor. Turnuva için son başvuru tarihi 11 Temmuz 2006 Salı günü saat 18:00'de sona erecek.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz. Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak