Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Fatih Metin'den gecikmiş bir proje!

    21 Ağustos 2006

    AKP İl Başkanı Fatih Metin, hayalini kurduğu bir projeyi açıkladı. Metin, kentimizde bulunan siyasi parti il başkanlarıyla belirlenen günlerde bir araya gelerek, kentimizin sorunları üzerine ortak projeler üretmeyi arzu ettiğini belirtti. Ancak her geçen gün seçim atmosferine girilen kentimizde İl Başkanı Metin'in projesinin hayata geçmesinin mümkün olmayacağı belirtiliyor.

    AKP İl Başkanı Fatih Metin, uzun süredir hayalini kurduğu bir projeyi kamuoyu ile paylaştı. AKP iktidarı olarak Bolu'nun tüm sorunlarını çözmekle mükellef olduklarını belirten İl Başkanı Metin, bu sorunların çözümünde tüm kesimlerin desteğini istediklerini, bu nedenle diğer siyasi parti il başkanlarıyla sorunların çözümü noktasında ortak aklı çalıştırmak için toplantılar yapmayı arzuladığını açıkladı.

    Yapmak istediği toplantıları hayata geçirmek için diğer siyasi parti il başkanlarıyla temaslara yakında başlayacağını belirten İl Başkanı Metin, "14 Mayıs 2006 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongrede delegemiz ve Bolu halkının bana vermiş olduğu destekle yeniden İl Başkanı oldum. Çok büyük bir vebalin içersindeyiz. Bunu tek başıma değil de, el birliği ile sırtlamalıyız. Bunun için siyasi parti temsilcilerine bir dizi ziyaretlerim olacak. Bu ziyaretlerimde, hayalini kurduğum projeye il başkanlarından destek isteyeceğim. Eğer gerekli destek verilirse, kentimizin sorunları için il başkanlarıyla bir araya gelmeye hazırım" diye konuştu.

    AKP İl Başkanı Fatih Metin'in planladığı toplantıların ise gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor. Başta CHP olmak üzere, baskın seçimlere hazırlanan siyasi parti il başkanlarının yaklaşan seçimler öncesi bu tür düzenlenecek toplantılara sıcak bakmayacakları belirtiliyor.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz, çünkü bundan sonra orada yaşayacağız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak