Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ruh ve Sinir Hastanesi Ensari'ye emanet

    28 Ağustos 2006

    Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Alman Kızılhaç'ı tarafından yaptırılan prefabrik hastanede oluşturulmak için çalışmalarına devam edilen Ruh ve Sinir Hastanesi'nin Başhekimliğine Hülya Ensari'nin atandığı belirtildi.

    Sağlık İl Müdürlüğü, İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'nin kapatılarak yerine ?İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni açmak isteyince, çalışma bir süre rafa kaldırılmıştı.

    Ancak tamamen iptal edilmeyen proje, Alman Kızılhaç tarafından 12 Kasım Depremi sonrasında yaptırılarak İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'nin yataklı ünitelerinin bulunduğu prefabrik hastaneye kaydırılmış, prefabrik hastanenin Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesi yapılması için çalışmalar yeniden başlamıştı. Sağlık Bakanlığı bilgisinde gerçekleştirilen çalışmalarda ilerleme kaydedilerek, Alman Kızılhaç tarafından yaptırılan prefabrik hastane binası ?Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi' olarak faaliyetine başlayacak. Yeni oluşturulan hastanenin başhekimliğine ise Hülya Ensari'nin atandığı belirtildi. Hastaneyle ilgili detayların önümüzdeki haftalarda kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz. Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak