Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Nice 83 yıllara!..

Nice 83 yıllara!..
    30 Ekim 2006
    Nice 83 yıllara!..Nice 83 yıllara!..Nice 83 yıllara!..Nice 83 yıllara!..

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Hükümet Meydanı'nda etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara Bolulular yoğun ilgi gösterirken, Anadolu Atatürk Lisesi öğrencilerinin yaptığı gösteri büyük alkış topladı.

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, Vali Ali Serindağ'ın makamında tebrikleri kabulünden sonra başladı. Halkın Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Serindağ, çocukların ve gençlerin çağdaş eğitim almaları, aklın ve bilimin öncülüğünü kabul etmiş, sistemli düşünen, tartışan, üreten, barışçı, insan haklarına saygılı, demokratik değerleri benimsemiş aydın kuşaklar olarak yetiştirilmeleri için gereken özenin gösterilmesini istediği konuşmasında, "Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma görevimizi yerine getirirken Atatürk ilke ve devrimleri rehberimiz olacaktır. Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumak hepimizin görevi olmalıdır" dedi.

    Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin gösterisi büyüledi

    Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin 82. yıl kutlamalarında büyük ilgi gören gösterisi, bu yıl da vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Küçük bir tiyatro gösterisi yapan öğrenciler, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

    Miniklerin ilgisi daha fazla oldu

    Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının geçtiğimiz yılların aksine güzel bir havada geçmesi, törene katılanların sayısını artırdı. Miniklerin büyük ilgi ile izlediği törende en çok ilgi görenler ise Mehmetçikler oldu.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak