Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Mantar Ozan Ailesi'ni yok ediyordu

Mantar Ozan Ailesi'ni yok ediyordu
    30 Ekim 2006
    Mantar Ozan Ailesi'ni yok ediyordu

    Semerkant Mahallesi'ndeki Ozan Market'in sahibi İbrahim Ozan ve ailesi yedikleri karagörece mantarından zehirlenerek hastanelik oldular.

    Geçtiğimiz pazar günü sabahı kahvaltıda mantar yiyen İbrahim Ozan, eşi Nimet, annesi Hatice ve 4 yaşındaki çocuğu Mustafa Sefa kısa bir süre sonra kusmaya başladılar. Zehirlendiklerini anlayan İbrahim Ozan ailesi ile birlikte İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi acil servisine müracaat etti. Aile burada tedavi altına alınırken, 4 yaşındaki Mustafa Sefa da ilk müdahalenin ardından İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Vali Ali Serindağ'ın da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiği Ozan Ailesi akşam saatlerinde sırayla taburcu edildiler.

    Olaydan sonra bir daha mantar yemeye tövbe ettiğini belirten İbrahim Ozan, mantardan nasıl zehirlendikleri anlatarak "Demirciler Köyü'nden taksici Mehmet Bulut'un kayınvalidesi "karagörece" adı verilen mantarlardan bize de göndermiş. Eşim de bunları pişirip sabah kahvaltısında önümüze koydu. Hep beraber yedikten kısa bir süre sonra ilk ben kusmaya başladım. Zehirlendiğimizi anlar anlamaz hemen hastaneye koştuk" dedi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak