Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Polis-Adliye

    24 Eylül 2007

    Kaçak yapılaşma durmak bilmiyor

    Gerede Sapanlıurgancılar Köyü yaylasında kaçak yapılaşma olduğu ihbarını alan Jandarma ekipleri bölgede inceleme başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda U.Ö. ve A.M.'nin betonarme bina inşa ettikleri tespit edildi. Şahıslar hakkında mera kanununa muhalefet suçundan işlem başlatıldı.

    Kültür sitesi önündeki yol çalışması bitti

    İmar planında 15,5 metre olarak görünürken, Stadyum Caddesi, başlangıcından itibaren aynı genişlikte devam etmesine rağmen, Kültür Sitesi'nin duvarları nedeniyle genişliği 12 metreye düşen yol, imar planında olduğu gibi 15,5 metre olarak açıldı.

    Yıllardır Bolu Belediyesi tarafından imar planına uygun genişliğe çekilmek istenmesine karşılık; 2'nci derecede sit alanında bulunan Kültür Sitesi Bahçesi'nde en ufak bir kazı işlemi yapılmasına izin verilmemesi nedeniyle, Bolu Belediyesi tarafından herhangi bir çalışma yapılamamıştı.

    Ölmeyince şikayetçi oldu

    Çıkınlar Mahallesi'nde ikamet etmekte olan B.S., imam nikahlı eşi S.Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine ruhsal bunalıma giren B.S. evde bulunan ilaçlardan 20 adet içerek intihar etmek istedi. B.S.'nin kaldırıldığı hastanede yapılan tedavisinin ardından hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, şahısların bir birlerinden davacı ve şikayetçi oldukları bildirildi.

    Kumarcılara baskın

    Tabaklar Mahallesi'nde devriye gezen polis ekipleri bir cafeye girdiklerinde masa üzerinde oyun kağıtları ve 30 YTL para olduğunu fark ettiler. Bunun üzerine kumar oynadıkları tespit edilen Ü.G., M.T., Y.E. ve A.Y. isimli şahısların oynamakta olduğu oyun kağıtlarına ve 30 YTL paraya el konuldu. İşyeri sahibi A.E. kumar oynattığı iddiasıyla polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. A.E.'nin alınan ifadesinde kumar oynandığından haberi olmadığını ve oyun oynayan şahısların devamlı müşterileri olduğunu ifade etti. A.E. alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile serbest bırakıldı.

    Kaçtı mı, kaçırıldı mı?

    Örencik Köyü'nde ikamet etmekte olan B.Ö. gece saatlerinde evinin bahçe kapısını kapatmaya gittiği sırada bir araca bindirilerek kaçırıldı. B.Ö. bir gün sonra aynı yere tekrar bırakıldığı tespit edilmesi üzerine olayla ilgili tahkikata başlandı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak