Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Duran TIR'a arkadan çarptı; 3 ölü 1 yaralı

Duran TIR'a arkadan çarptı; 3 ölü 1 yaralı
    25 Temmuz 2009
    Duran TIR'a arkadan çarptı; 3 ölü 1 yaralıDuran TIR'a arkadan çarptı; 3 ölü 1 yaralıDuran TIR'a arkadan çarptı; 3 ölü 1 yaralıDuran TIR'a arkadan çarptı; 3 ölü 1 yaralı
         Bolu'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. 
        TEM otoyolunda İstanbul'da Ankara istikametine gitmekte olan Saniye Zehra Şahin yönetimindeki, 38 UK 238 plakalı otomobil, Ziya Şark Sofrası girişinde, otoyulun kenarında park halinde duran Mehmet Ali Maden'e ait olduğu bildirilen 34 GZB 52 plakalı tankere arkadan çarptı.
         Kazada, otomobil sürücüsü Saniye Zehra Şahin ile Muhammet Özer Şahin (26) olay yerinde, Muhammet Özer Şahin'in eşi Selma Şahin'de yaralı olarak kaldırıldığı Gerede Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan çocuğun da 2 yaşındaki kızları Zeynep Zelal Şahin olduğu tespit edildi. 
     
         Kazada hayatını kaybeden ve İstanbul Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde komiser yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenilen Muhammet Özer Şahin'in, otomobilde bulunan beylik tabancası, jandarma ekiplerince teslim alınırken, otomobilde bulunan bir cep telefonu ile de komiser yardımcısının yakınları aranarak, kazayla ilgili bilgi verildi.
         Tanker sürücüsü, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak