Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Eski sevgilisine ateş ederken 2 kişiyi yaraladı

Eski sevgilisine ateş ederken 2 kişiyi yaraladı
    19 Ekim 2009
    Eski sevgilisine ateş ederken 2 kişiyi yaraladı

        Bolu'da çevreye rastgele ateş açan bir kişi, yoldan geçen 1'i kadın 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.
         Edinilen bilgiye göre, 17 Ekim günü gece yarısı saat 01 sıralarında Karamanlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda Abdurahman M. isimli şahıs, eski sevgilisine ateş ederken 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. 
       Cezaevinden 7 günlük izinle çıktığı belirtilen 35 yaşındaki Abdurrahman M., evlenen eski sevgilisine ateş ederken, yanındaki arkadaşı ile yoldan geçen bir üniversite öğrencisini vurdu.

         Karamanlı Mahallesi Ferit Talay Caddesi üzerinde yaşanan olayda, Abdurrahman Mecit, bir arkadaşıyla buluşup dolaşmaya çıktı. Bu sırada yolda evlenen eski kız arkadaşı Elif K. ve yanındaki Sevgi G. ile karşılaştı. Elif K. ile Abdurrahman M. arasında tartışma çıktı. Abdurahman bir anda belinden çıkarttığı tabancayı Elif K. ve Sevgi Y.'nin üzerine doğrulttu. Bu sırada, Elif K. ve Sevgi G., o sırada yoldan geçen üniversite öğrencisi Mert A.'nın arkasına saklandı. Abdurrahman M.'in ateş açması sonucu Sevgi Y. ile Mert A. bacaklarına isabet eden birer kurşunla yaralandı. 
        Olay yerine gelen polis ekipleri, Abdurahman'ı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.
         Ayaklarından yaralanan Mert A. ve Sevgi G. ise sağlık ekiplerince İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

       Olaydan sonra karakolda verilen ifadelerde

       Müşteki Sevgi G.' nın alınan beyanında 16/10/2009 günü saat:22.30 sıralarında arkadaşı olan Müşteki Elif K.'in kendisini arayarak dışarıda biraz gezelim dediğini ve gezerken ismini sonradan öğrendiği ve tınamadığı Şüpheli Abdurahman M. isimli şahsın arkadaşı olan Elif ile konuşmak istediğini söylediğini, Elif şahsın alkollü olduğunu, kendisi ile konuşmak istemediğini söyleyerek oradan ayrıldıklarını, Abdurahman isimli şahsın kendilerini takip ederek kendilerini yakaladığını, kendilerinin kaçmak istemesi üzerine benden niye kaçıyorsunuz diyerek belinden çıkarmış olduğu silah ile kendisinin ayaklarına 1 el ateş ettiğini, orada bulunan tanımadığı, ismini daha sonra öğrendiği, Mert A. isimli şahıstan yardım isteyerek arkasına saklandığını, Abdurahman isimli şahsın arkasına saklanmış olduğu çocuğu iterek, senin ne alakan var diyerek çocuğun arkasından 3-4 el ateş ettiğini, silahının mermisinin bittiğini ve şarjörünü değiştirirken oradan kaçtığını ve arkasından 3-4 el daha ateş ettiğini belirterek, Abdurahman Mecit isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etti. 
        Müşteki Elif K.'in alınan beyanında Müşteki S.G ile aynı ifadeyi vererek, olay yerinde kendisini ölümle tehdit eden Abdurahman M. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi oldu.
        
    Müşteki Mert A., Abdurahman M. isimli şahsı tanımadığını yurt önüne telefon görüşmesi yapmak için çıktığı sırada iki bayanın yardım istemek için kendisine doğru geldiğini, Abdurahman isimli şahsın kendisine hitaben, senin bu olayla ne alakan var diyerek kendisine ateş ettiğini ve yaraladığını, konu ile ilgili olarak kendisinden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etti.

        Aracına kurşun isabet eden müşteki O.B.'ün alınan beyanında  17/10/2009 günü saat:01.00 sıralarında dışarıdan yaklaşık onbeş el silah sesi duyduğunu, bir saat sonra Polislerin gelerek meydana gelen olaydan dolayı aracının sol arka camının kırık olduğunu söylemesi üzerine Abdurahman M. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etti. 

       Şüpheli Abdurahman M.'in alınan beyanında Cezaevinde tutuklu olarak yatmakta olduğunu ve 7 gün izinli olarak 15/10/2009 günü ayrıldığını 17/10/2009 günü akşam iş yerine gittiğini burada eskiden arkadaşı olan şimdi görüşmek istemediği Elif isimli arkadaşını gördüğünü ve onun orada olması sebebi ile ayrıldığını  Saat:23,45 sıralarında Sevgi ve Elif ile karşılaştıklarını Elif kendisine hitaben sen benimi takip ediyorsun dediğini ve yanlarından uzaklaştığını, bu sırada caddeye giren bir aracın yanına gelerek içinde bulanan şahısların kendisine el hareketi yaptığını, vefat eden S.U. isimli arkadaşından almış olduğu ve belinde bulunan Silahı çekerek rastgele hedef gözetmeksizin havaya, sağa sola ateş ettiğini olay esnasında Sevgi G. ve Mert A. isimli şahısların nasıl yaralandığını hatırlamadığını, Mert ve Sevgi isimli şahısları yaralama kastının olmadığını belirtti. 

       Konu ile ilgili olarak hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte Şüpheli Abdurrahman Mecit mevcutlu olarak Adliyeye çıkarılarak, tekrar suça karışması nedeni ile cezaevine teslim edildi.
      
          

    • süleyman dinçsoy20 Ekim 2009 . 13:08

      abdülmecitin bu ilk olayı mı sanki, artık bu tip karakterler için suç işlemek sıradan birşey

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yapacağın işlerde nefsine meşveret et ve o ne derse aksini yap

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak