Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler

Vefat edenler
    22 Kasım 2009
    Vefat edenler
    1-Alpağut Köyü'nden merhum Mustafa Olacakoğlu'nun eşi. Ayşe Şen ve Ekrem Olacakoğlu'nun anneleri  Hacer OLACAKOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Alpağut Köyü mezarlığında toprağa verilecektir. 
     
     
    2-Emekli bankacılardan merhum İsmail Akkal ve Mesude Akkal'ın oğlu. Emekli Büyük Cami Müezzini Celal Özdemir ve Emine Özdemir'in damadı Mehmet Akif AKKAL (Emekli Öğretmen) vefat etmiştir. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. 
     
     
    3-Mudurnu halkından Mehmet Öztürk'ün kayınvalidesi. Gülay Öztürk ve Hatice Borazancıoğlu'nun anneleri Saadet ORTAARMUTCU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mudurnu Büyük Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Hacettepe Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. 
     
      
    4-Ovadüzü Köyü'nden Sabahattin, Mehmet, Mustafa Özay ve Hatice Çakıroğlu'nun babaları Ahmet ÖZAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Öğle namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilecektir.
    • Kagan22 Kasım 2009 . 23:00

      Sırası gelen göç ediyor, birçok kez düşünmemiz lazım bir neden geldik bu dünyaya ? Allaha karsı kulluk görevimizi yerine getirebiliyor muyuz peki. Hayattaki en büyük gerçek ölümdür.
    • ÖZDEMİR ARZUHAL22 Kasım 2009 . 16:16

      VEFAT EDENLERE ALLAHTAN RAHMET, GERİDEKİLERE SABIRLAR  VE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DİLERİZ
      213 24 23

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak