BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Zabıta'dan yılbaşı denetimleri

Zabıta'dan yılbaşı denetimleri
    30 Aralık 2009
    Zabıta'dan yılbaşı denetimleriZabıta'dan yılbaşı denetimleri

     Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yılbaşı nedeniyle kuruyemiş ve şekerleme satış yerlerine denetim yaptı.

    Şehir merkezinde bulunan kuruyemiş ve şekerleme satış merkezlerini denetleyen Bolu Belediyesi Zabıta ekipleri, işletmelerde ürünleri son kullanma tarihleri ve hijyenik olup olmadıkları yönünde kontroller yaptı.

    Yılbaşı nedeniyle kuruyemiş ve şekerleme satış yerlerine denetimlerini sıklaştırdıklarını söyleyen Zabıta Müdürü Mahmut Kaya, sağlık kurallarına uymayan işyerleri hakkında yasal işlemler yapılacağını söyledi.

    Kaya, "Zabıta Müdürlüğü olarak devamlı gıda ürünlerine yönelik denetim yapıyoruz. Ancak yılbaşı nedeniyle kuruyemiş ve şekerleme tüketimi fazla olacağı için bu tür işyerlerine denetimleri sıklaştırdık. Halkımızın da bu konuya aynı duyarlı olmasını istiyoruz. Özellikle gıda maddeleri üzerinde bulunan son kullanma tarihini kontrol etmeli ve olumsuz gördükleri işyerlerini bizlere bildirmeliler" dedi
    • kuruyemiş31 Aralık 2009 . 12:07

      Zabıta ekipleri kaldırıma çıkan esnafa ceza yazmıştı. Peki bu kuruyemişcilerin vaziyeti ne böyle. Kaldırımlara tezgah açmışlar. tozun topragın içinde satılan kuruyemişleri vatandaş evine gittiği zaman yıkayarak yiyemeyeceğine göre hijyen bunun neresinde şimdi? Soruyorum size.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi